MSC Grandiosa

MSC Grandiosa ★★★★


MSC Grandiosa er nyeste skud på stammen i MSC Cruises store flåde af moderne, miljøvenlige krydstogtskibe. Skibet blev taget i brug i november 2019.

To gange hver aften, seks dage om ugen har gæsterne på MSC Grandiosa den enestående mulighed for at se to originale shows med Cirque du Soleil, verdensledende inden for live kunstnerisk underholdning, og nyde en fortræffelig kulinarisk oplevelse på samme glamourøse sted. Carousel Lounge er et teknologi-fyldt underholdnings- og spisested, designet specifikt til at leve op til Cirque du Soleils behov. Den specialbyggede lounge dækker 1,000 kvadratmeter og har plads til op til 450 gæster, inklusiv 120, der nyder den fulde show- og middagsoplevelse.

Yngre gæster kan drage fordel af forlystelsesparken og sportscentret til at lege og spille om dagen og feste og danse om aftenen. Derudover kan hele familien kan nyde timevis af sjov i en af ​​de mest komplicerede og spændende badeland til søs med tre snoede rutschebaner samt pools, attraktioner og aktiviteter for alle aldre.

Kahytter

Indvendig kahyt (BELLA/FANTASTICA)
Indvendig kahyt (BELLA/FANTASTICA)

BELLA: Kahytterne er ca. 16 m2 og placeret på dæk 5-11. 
FANTASTICA: Kahytterne er ca. 16 m2 og placeret på dæk 10-14.

Se kahytsplan

Udvendig kahyt (BELLA / FANTASTICA)
Udvendig kahyt (BELLA / FANTASTICA)

BELLA: Kahytterne er ca. 15-18 m2 og placeret på dæk 5 og 8.
FANTASTICA: Kahytterne er ca. 15-18 m2 og placeret på dæk 5 og 8.

Se kahytsplan

Kahyt med balkon (BELLA/FANTASTICA/AUREA)
Kahyt med balkon (BELLA/FANTASTICA/AUREA)

BELLA: Kahytterne er ca. 19 m2 og placeret på dæk 8-13. 
FANTASTICA: Kahytterne er ca. 19 m2 og placeret på dæk 9-14. 
AUREA: Kahytterne er ca. 19 m2 og placeret på dæk 13 og 14. I kahytten findes plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler.

Se kahytsplan

Suite med balkon (AUREA)
Suite med balkon (AUREA)

Suiterne er ca. 30 m2 og placeret på dæk 9-13. Suiterne har badeværelse med badekar, plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler.

Se kahytsplan

Yacht Club Deluxe Suite
Yacht Club Deluxe Suite

Suiterne er ca. 28 m2 og placeret på dæk 15. Suiterne har badeværelse med badekar, plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler.

Se kahytsplan

Fakta

 • Længde: 331 meter 
 • Bredde: 43 meter
 • Passagerdæk: 15
 • Swimmingpools og vandrutchebaner

Livet ombord

 • Dagen ombord starter naturligvis med morgenmad - enten med bordservering i hovedrestauranten eller tag-selv i buffetrestauranten.

  Frokosten kan nydes i hovedrestauranten eller i buffetrestauranten - hvis vejret tillader det kan man evt. tage mad fra buffetten med ud til bordene på pooldækket.

  Om aftenen venter der i hovedrestauranten en lækker menu, hvor valgmulighederne veksler hver dag. Skal det være mere afslappet kan man naturligvis også vælge buffet til aftensmaden.

  Efter middagen er der masser af forlystelsesmuligheder - hver aften vises der et nyt show i det store teater, kasino, samt de forskellige barer og natklubben har åbent til sent. Bemærk, at der er ikke dansktalende guide ombord. Informationen foregår derimod på blandt andet engelsk og tysk. 

Billeder af MSC GrandiosaRejser der inkluderer MSC Grandiosa

Krydstogter
Krydstogt i Middelhavet Marseille, Napoli & Malta