M/S Vivienne

M/S Vivienne

M/S Vivienne ★★★★★


Det flotte 5-stjernede M/S Vivienne er det perfekte udgangspunkt for et spændende krydstogt. Skibet, som har plads til 146 passagerer, er 110 meter langt og 11,5 meter bredt. M/S Vivienne er nyrenoveret til sæsonen 2020 - bemærk at de viste billeder er projektbilleder. Friske fotos tilgår så snart renoveringen er gennemført. 

I M/S Viviennes elegante restaurant kan måltiderne nydes med panoramaudsigt til landskaberne langs floden. I baren kan dagens oplevelser vendes over en kop kaffe eller en drink og der underholdes med levende musik. I løbet af krydstogtet er der forskellige arrangementer ombord - f.eks. vinsmagning, besætningens show, bagedemonstration m.m.

Behageligt tøj og gode travesko anbefales til udflugterne. Det forventes, at vi klæder om, når middagen skal nydes, men det store selskabsskrud er ikke nødvendigt.

Faciliteter: Reception, elevator (fra mellemdæk bagerst til øvre dæk) samt lift til soldækket, fitnessrum, jacuzzi & sauna samt mulighed for gratis wi-fi når forbindelsen tillader det. I skibets lille butik kan der købes postkort, souvenirs fra skibet samt personlige fornødenheder som tandbørste m.m. På soldækket er der solstole og rygeområde. Tøjvask ombord (ej selvbetjening) til rimelige priser. 

Forplejning: Måltiderne på skibet inkluderer tidlig morgenkaffe med wienerbrød, morgenmadsbuffet med stort udvalg inkl. æg, bacon m.m. Frokosten serveres som buffet med salatbar og 3 forskellige hovedretter. Eftermiddagskaffe med kage. 4-retters middag med bordservering bestående af forret, suppe, hovedret og ost/dessert, samt snacks i baren hen på aftenen. Kaffe/te samt frisk frugt efter måltiderne er inkluderet. Der er døgnet rundt adgang til kaffe og te fra automaten på øvre dæk. 

Kahytter: Skibets kahytter er alle udvendige med vindue og eget brusebad og toilet, hårtørrer, plejeprodukter fra L'Occitane, aircondition, skriveplads, intern telefon, TV og sikkerhedsboks. Kahytterne rengøres dagligt og der tæppes af før sengetid.  Alle kahytter har to enkeltsenge, som er sat sammen. Ønsker man seperate senge skal dette blot oplyses ved bestilling. 

Der findes 4 forskellige typer kahytter:

  • Suiter ca. 22m2 på øvre dæk har fransk altan med store glasskydedøre, der kan åbnes. Suiten har samme indretning som de øvrige kahytter, men er større. Desuden er der i suiten faciliteter til at lave kaffe og te, minibar (mod tillæg) og mulighed for at få continental breakfast bragt til suiten.  Der bydes velkommen til suiten med en halv flaske mousserende vin ved ankomsten.
  • Kahytter på øvre dæk er ca. 15m2 og har store glasskydedøre og fransk altan.
  • Kahytter bagest på mellemdækket (6 trin over forrest) er ca. 15m2 og har store glasskydedøre og fransk altan.
  • Kahytter forrest på mellemdækket er ca. 15m2 og har todelt panoramavindue, som ikke kan åbnes. 
  • Kahytter på hoveddæk er ca. 15mog har mindre todelt vindue, som ikke kan åbnes.

Restaurant, reception og bar er alle beliggende på øvre dæk.

Billeder af M/S VivienneRejser der inkluderer M/S Vivienne

Krydstogter
Luksus på Donau 11 dage, 7 lande & 5 hovedstæder
Krydstogter
Luksus på Donau 11 dage, 7 lande & 5 hovedstæder
Krydstogter
Luksus på Donau - 8 dage 8 dage, 3 lande & 3 hovedstæder
Krydstogter
Opera på Donau 5 dages krydstogt med 5-stjernet skib