M/S Vivienne

Det flotte 4+-stjernede M/S Vivienne er det perfekte udgangspunkt for et spændende krydstogt. Skibet, som har plads til 146 passagerer, er 110 meter langt og 11,5 meter bredt. M/S Vivienne er nyrenoveret til sæsonen.

Faciliteter: Reception, elevator (fra mellemdæk bagerst til øvre dæk) samt lift til soldækket, jacuzzi samt mulighed for gratis wi-fi når forbindelsen tillader det. I skibets lille butik kan der købes postkort, souvenirs fra skibet samt personlige fornødenheder som tandbørste m.m. På soldækket er der solstole og rygeområde. Tøjvask ombord (ej selvbetjening) til rimelige priser. 

Forplejning: Måltiderne på skibet inkluderer tidlig morgenkaffe med wienerbrød, morgenmadsbuffet med stort udvalg inkl. æg, bacon m.m. Frokosten serveres som buffet med salatbar og 3 forskellige hovedretter. Eftermiddagskaffe med kage. 4-retters middag med bordservering bestående af forret, suppe, hovedret og ost/dessert, samt snacks i baren hen på aftenen. Kaffe/te samt frisk frugt efter måltiderne er inkluderet. Der er døgnet rundt adgang til kaffe og te fra automaten på øvre dæk. 

I M/S Viviennes elegante restaurant kan måltiderne nydes med panoramaudsigt til landskaberne langs floden. I baren kan dagens oplevelser vendes over en kop kaffe eller en drink og der underholdes med levende musik.  Restaurant, reception og bar er alle beliggende på øvre dæk.

Tøj: Behageligt tøj og gode travesko anbefales til udflugterne. Det forventes, at vi klæder om, når middagen skal nydes, men det store selskabsskrud er ikke nødvendigt.

Kahytter
Main

Kahyt på hoveddæk m. mindre vindue

Kahytter på hoveddæk er ca. 15mog har mindre vindue, som ikke kan åbnes. Skibets kahytter er alle udvendige med vindue og eget brusebad og toilet, hårtørrer, plejeprodukter fra L'Occitane, aircondition, skriveplads, intern telefon, TV og sikkerhedsboks. Kahytterne rengøres dagligt og der tæppes af før sengetid.  Alle kahytter har to enkeltsenge, som er sat sammen. Ønsker man seperate senge skal dette blot oplyses ved bestilling. 

Se stort billede
Middle Panorama

Kahyt på mellemdæk m. panoramavindue

Kahytter på mellemdæk er ca. 15m2 og har panoramavindue, som ikke kan åbnes. Skibets kahytter er alle udvendige med vindue og eget brusebad og toilet, hårtørrer, plejeprodukter fra L'Occitane, aircondition, skriveplads, intern telefon, TV og sikkerhedsboks. Kahytterne rengøres dagligt og der tæppes af før sengetid.  Alle kahytter har to enkeltsenge, som er sat sammen. Ønsker man seperate senge skal dette blot oplyses ved bestilling.  

Se stort billede
Upper Middle French

Kahyt på mellemdæk/øvre dæk m. fransk altan

Kahytter på mellemdæk/øvre dæk er ca. 15m2 og har fransk altan. Skibets kahytter er alle udvendige med vindue og eget brusebad og toilet, hårtørrer, plejeprodukter fra L'Occitane, aircondition, skriveplads, intern telefon, TV og sikkerhedsboks. Kahytterne rengøres dagligt og der tæppes af før sengetid.  Alle kahytter har to enkeltsenge, som er sat sammen. Ønsker man seperate senge skal dette blot oplyses ved bestilling.  

Se stort billede
Junior Suite

Suite på øvre dæk m. fransk altan

Suiter er ca. 22m2 og placeret på øvre dæk og har fransk altan. Suiten har samme indretning som de øvrige kahytter, men er større. Desuden er der i suiten faciliteter til at lave kaffe og te, minibar (mod tillæg) og mulighed for at få continental breakfast bragt til suiten.  Der bydes velkommen til suiten med en halv flaske mousserende vin ved ankomsten. Derudover eget brusebad og toilet, hårtørrer, plejeprodukter fra L'Occitane, aircondition, skriveplads, intern telefon, TV og sikkerhedsboks. Kahytterne rengøres dagligt og der tæppes af før sengetid. 

Se stort billede
M/S Vivienne
IMG 5190
M/S Vivienne
2D01032b C445 44Fc B966 58923Fa43930
M/S Vivienne
63Eb8e1b 1Cac 4A4f 9Cc6 E64e2c6e3484
930185D0 4723 4Ec6 9813 Aa94c55264c6
B267adc6 C4e7 4957 A8c6 D8a72bacfde5
B9080b9c Ce18 46B7 92F9 57A06751999e
F1161839 28C4 43Ed 8D78 5B916bb304f9

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse