M/S Vivaldi

MS Vivaldi er et komfortabalt og modene flodkrydstogtskib, der er 110 meter langt og 11,40 meter bredt. Skibet har pladse til 176 passagerer i 88 kahytter fordelt på tre dæk. 

Måltider
Pensionen begynder med aftensmad på krydstogtets første dag og slutter med morgenmad på krydstogtets sidste dag. Morgenmaden fungerer som tag-selv-buffet, mens der er tallerken-servering til frokost og middag. Måltiderne er fastlagt på bestemte tidspunkter, som oplyses ombord.

Drikkevarer
Mange drikkevarer er inkluderet i togtets pris og omfatter bl.a. sodavand og juice/lemonade, øl, hvid- og rødvine, rosé og mousserende vine, Martini og portvin, spiritus i form af bl.a. whisky, gin og vodka, cognac samt kaffe og the.

Der findes ligeledes et udvalg af drikkevarer såsom Champagne m.m., som kan tilkøbes ad hoc mod tillæg.  

Faciliteter
Beliggende på mellemdækket tilbyder restauranten et delikat køkken i raffinerede omgivelser, hvor store karnapper giver gæsterne mulighed for fuldt ud at nyde udsigten undervejs. På mellemdækket ligger også loungen/baren med dansegulv, mens en pianobar byder passagerer velkommen på det øverste dæk i en intim og hyggelig atmosfære. Komfortable liggestole findes på soldækket med et stort skyggefuldt område.

Der er gratis Wi-Fi på skibet - men dækningen kan være svingende undervejs.

Indkvartering
Main 1

Kahyt på hoveddæk med vinduer

Kahytterne på hoveddækket er på ca 10-13m2 og har to små vinduer. Vinduerne kan ikke åbnes. I kahytten er der dobbeltseng el. 2 enkeltsenge og skrivebord. Desuden aircondition, fladskærms-TV og sikkerhedsboks. Bad/toilet med hårtørrer.

Se stort billede
Middle

Kahyt på mellemdæk med panoramavindue

Kahytterne på mellemdækket er på ca 10-13m2 og har et stort panoramavindue, hvor den øverste del kan åbnes. I kahytten er der dobbeltseng el. 2 enkeltsenge og skrivebord. Desuden aircondition, fladskærms-TV og sikkerhedsboks. Bad/toilet med hårtørrer.

Se stort billede
Upper

Kahyt på øvre dæk med fransk altan

Kahytterne på øvre dæk er på ca 10-13m2 og har store glaskydedøre, der kan køres til siden (fransk altan). I kahytten er der dobbeltseng el. 2 enkeltsenge og skrivebord. Desuden aircondition, fladskærms-TV og sikkerhedsboks. Bad/toilet med hårtørrer.

Se stort billede
Lounge
Deck
Lounge2
Restaurant
Restaurant2
Library
Sundeck

Bagage
For at lette fordelingen af bagage til kahytterne ved ankomsten til skibet, bedes du sørge for, at din kuffert er forsynet med navnemærke med for- og efternavn.

Påklædning
Atmosfæren ombord er afslappet og det anbefales at medbringe behageligt tøj og godt fodtøj til udflugter i land, samt en varm jakke eller trøje til kølige aftener. Det forventes, at vi klæder om, når middagen skal nydes, men det store selskabsskrud er ikke nødvendigt. Der er mulighed for at få vasket og strøget ombord til rimelige priser (ikke selvbetjening). Vær opmærksom på, at det ikke er velset at bære shorts eller kort nederdel ved besøg i kirker på udflugterne. 

Strømstyrke
Der benyttes 220 volt og der er ikke behov for adapter. Medbring evt. forlængerledning. Strygejern må ikke medtages af hensyn til brandsikkerheden.

Telefon og Internet
Der er kun internt telefonnet ombord. Mobiltelefoner kan benyttes. I nødstilfælde, kontakt rejselederen. Gratis wi-fi i skibets fællesarealer på skibet, når forbindelsen tillader det.

Rygning
Rygning er ikke tilladt i kahytterne og indendørs på skibet. Det er kun tilladt at ryge i et begrænset område af skibets soldæk. Vær også opmærksom på, at mange lande har indført rygeforbud på attraktioner og offentlige steder. Rygning er ikke tilladt i bussen.

Sprog
Der er dansk rejseleder og engelsk talende cruise manager ombord. Servicepersonalet taler desuden oftest også engelsk og/eller tysk.

Udflugter
Udflugterne er beskrevet i programmet, som findes på Best Travels hjemmeside www.besttravel.dk

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse