M/S Vivaldi

MS Vivaldi er et komfortabelt flodkrydstogtskib, der er 110 meter langt og 11,40 meter bredt. Skibet har plads til 176 passagerer i 88 kahytter fordelt på tre dæk. 

Skibet tilhører det familieejede franske rederi CroisiEurope, som har en stor flåde af skibe, der sejler på nærmest alle Europas floder. Stemningen ombord er uformel - og den overvejende franske besætning lægger stor vægt på godt værtsskab og for at vise det gode franske køkken frem - kombineret med lokale retter fra områderne vi sejler igennem.

Måltider
Pensionen begynder med aftensmad på krydstogtets første dag og slutter med morgenmad på krydstogtets sidste dag. Morgenmaden fungerer som tag-selv-buffet, mens der er tallerken-servering til frokost (3 retter) og middag (3-4 retter). Når der er gallamiddag ombord serveres der 5 retter! Måltiderne er fastlagt på bestemte tidspunkter, som oplyses ombord. Hver dag kan du findes dagens menu i restauranten samt vist på en skærm i receptionen.

Drikkevarer
Mange drikkevarer er inkluderet i togtets pris og omfatter bl.a. sodavand og juice/lemonade, øl, hvid- og rødvine, rosé og mousserende vine, Martini og portvin, spiritus i form af bl.a. whisky, gin og vodka, cognac samt kaffe og the.*

Der findes ligeledes et udvalg af drikkevarer såsom Champagne m.m., som kan tilkøbes ad hoc mod tillæg.

*Rederiet kører med et all inclusive koncept - som blandt andet betyder, at man til frokost og middag kan vælge mellem 2-4 forskellige hvidvine, rosé og rødvine. Disse serveres i flasker ved bordene og er typisk franske vine. Herudover kan man hele tiden (og ikke kun til måltiderne) forsyne sig med drikkevarer i skibets bar, hvor der er et bredt udvalg af drikkevarer med- og uden alkohol, som er inkluderet. 

Faciliteter
Beliggende på mellemdækket tilbyder restauranten et delikat køkken i raffinerede omgivelser, hvor store karnapper giver gæsterne mulighed for fuldt ud at nyde udsigten undervejs. På mellemdækket ligger også loungen/baren med dansegulv, mens en pianobar byder passagerer velkommen på det øverste dæk i en intim og hyggelig atmosfære. Komfortable liggestole findes på soldækket med et stort skyggefuldt område.

Der er gratis Wi-Fi på skibet - men dækningen kan være svingende undervejs.

Indkvartering
Cabine Grand Lit Pont Principal MS Vivaldi Rhin Danube Croisieurope 235230©Andras Mayer

Kahyt på hoveddæk med vinduer

Kahytterne på hoveddækket er på ca 10-13m2 og har to små vinduer. Vinduerne kan ikke åbnes. I kahytten er der dobbeltseng el. 2 enkeltsenge og skrivebord. Desuden aircondition, fladskærms-TV og sikkerhedsboks. Bad/toilet med hårtørrer.

Se stort billede
Cabine Grand Lit Pont Intermediaire MS Vivaldi Rhin Danube Croisieurope 235218©Andras Mayer

Kahyt på mellemdæk med panoramavindue

Kahytterne på mellemdækket er på ca 10-13m2 og har et stort panoramavindue, hvor den øverste del kan åbnes. I kahytten er der dobbeltseng el. 2 enkeltsenge og skrivebord. Desuden aircondition, fladskærms-TV og sikkerhedsboks. Bad/toilet med hårtørrer.

Se stort billede
Cabine Plus Petite Pont Superieur MS Vivaldi Rhin Danube Croisieurope 235242©Andras Mayer

Kahyt på øvre dæk med fransk altan

Kahytterne på øvre dæk er på ca 10-13m2 og har store glaskydedøre, der kan køres til siden (fransk altan). I kahytten er der dobbeltseng el. 2 enkeltsenge og skrivebord. Desuden aircondition, fladskærms-TV og sikkerhedsboks. Bad/toilet med hårtørrer.

Se stort billede
Petit Bar2 MS Vivaldi Pont Superieur Danube Croisieurope Corinne Cotard 571982©Corinne Cotard
M/S Vivaldi
Petit Bar6 MS Vivaldi Pont Superieur Danube Croisieurope Corinne Cotard 572018©Corinne Cotard
Reception1 MS Vivaldi Pont Intermediaire Danube Croisieurope Corinne Cotard 572199©Corinne Cotard
Reception3 MS Vivaldi Pont Intermediaire Danube Croisieurope Corinne Cotard 572211©Corinne Cotard
Restaurant1 MS Vivaldi Pont Intermediaire Danube Croisieurope Corinne Cotard 572126©Corinne Cotard
Restaurant02 MS Vivaldi Danube Croisieurope 17215©Corinne Cotard
Restaurant2 MS Vivaldi Pont Intermediaire Danube Croisieurope Corinne Cotard 572138©Corinne Cotard
Restaurant4 MS Vivaldi Pont Intermediaire Danube Croisieurope Corinne Cotard 572150©Corinne Cotard
Salon Bar1 MS Vivaldi Pont Intermediaire Danube Croisieurope Corinne Cotard 572066©Corinne Cotard
Salon Bar02 MS Vivaldi Danube Croisieurope 17280©Corinne Cotard
Salon Bar12 MS Vivaldi Pont Intermediaire Danube Croisieurope Corinne Cotard 572090©Corinne Cotard
Terrasse MS Vivaldi Danube Alexandre Sattler 591359©Alexandre Sattler
Petit Bar1 MS Vivaldi Pont Superieur Danube Croisieurope Corinne Cotard 571970©Corinne Cotard

Bagage
For at lette fordelingen af bagage til kahytterne ved ankomsten til skibet, bedes du sørge for, at din kuffert er forsynet med navnemærke med for- og efternavn.

Påklædning
Atmosfæren ombord er afslappet og det anbefales at medbringe behageligt tøj og godt fodtøj til udflugter i land, samt en varm jakke eller trøje til kølige aftener. Det forventes, at vi klæder om, når middagen skal nydes, men det store selskabsskrud er ikke nødvendigt. Der er mulighed for at få vasket og strøget ombord til rimelige priser (ikke selvbetjening). Vær opmærksom på, at det ikke er velset at bære shorts eller kort nederdel ved besøg i kirker på udflugterne. 

Strømstyrke
Der benyttes 220 volt og der er ikke behov for adapter. Medbring evt. forlængerledning. Strygejern må ikke medtages af hensyn til brandsikkerheden.

Telefon og Internet
Der er kun internt telefonnet ombord. Mobiltelefoner kan benyttes. I nødstilfælde, kontakt rejselederen. Gratis wi-fi i skibets fællesarealer på skibet, når forbindelsen tillader det.

Rygning
Rygning er ikke tilladt i kahytterne og indendørs på skibet. Det er kun tilladt at ryge i et begrænset område af skibets soldæk. Vær også opmærksom på, at mange lande har indført rygeforbud på attraktioner og offentlige steder. Rygning er ikke tilladt i bussen.

Sprog
Der er dansk rejseleder og engelsk talende cruise manager ombord. Servicepersonalet taler desuden oftest også engelsk og/eller tysk. På Croisi Europes skibe er besætningen overvejende fransk-talende.

Udflugter
Udflugterne er beskrevet i programmet, som findes på Best Travels hjemmeside www.besttravel.dk

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse