M/S Viva Two

MS Viva Two er et helt nyt, elegant 5-stjernet flodkrydstogtskib med en luksuriøs atmosfære. Det gode køkken, det altomfattende koncept, den venlige besætning og skibets faciliteter bidrager til en uforglemmelig rejse for passagererne.

OBS: M/S Viva Two er stadig under konstruktion (færdiggøres vinter 2022 og sættes i trafik i 2023), og opdaterede billeder vil blive offentliggjort, så snart vi får dem. De viste billeder er fra Viva One (Viva Twos søsterskib) og afviger fra Viva Twos endelige udseende.

Faciliteter
Faciliteterne ombord inkluderer gratis wi-fi, to restauranter, bistro, panoramalounge med bar og dansegulv, stor lobby med reception og souvenirbutik, et wellnessområde med fitnesscenter og spa. Der er en elevator mellem Emerald, Ruby og Diamond Deck. På det store soldæk er der liggestole, jacuzzi og putting green.

Skibet har i alt 95 kahytter og alle er udvendige. Det er 135 meter langt og har plads til 190 passagerer.

Ombord på M/S Viva Two kan vi nyde godt af skibets All-Inclusive-koncept, der omfatter følgende:

 • Alle måltider ombord inklusive morgenbuffet, frokost og middag (flerretters menuer serveret ved bordet) og snacks. Starter med middag den første aften og slutter med morgenmad den sidste morgen.
 • Frit valg af bord og fleksible spisetider
 • Velkomstcocktail og kaptajnens farvelmiddag
 • Ikke-alkoholholdige drikkevarer inklusive mineralvand, sodavand, juice, en række forskellige typer kaffe, te, kakao
 • Hele dagen tilbydes et udvalg af alkoholholdige drikkevarer (mousserende vin, Aperol, hvidvin, rødvin, rosé, champagne, forskellige øl, long-drinks, cocktails, spiritus, likører)
 • High Tea (afternoon tea) én gang under krydstogtet. Et udvalg af søde og salte delikatesser såsom scones, sandwich, cupcakes, chokolade, makroner og eksklusive teer
 • Minibar i kabinen som dagligt fyldes med vand, sodavand og øl
 • Velkomstflaske mousserende vin i kabinen ved check-in
 • Genanvendelig vandflaske
 • Wi-Fi
 • Drikkepenge til skibets besætning
 • Hovedtelefoner til brug på landudflugter
Indkvartering
Emerald (1)

Kahyt på hoveddæk

Kahytter på hoveddæk (Emerald Deck) er 15 m² med vinduer, der ikke kan åbnes.

Bemærk: Billedet er fra M/S Viva One (M/S Viva Twos søsterskib) og indretningen kan derfor afvige en smule.

Se stort billede
Rudy Diamond French (1)

Kahyt på mellemdæk

Kahytter på mellemdæk (Ruby Deck) er 15 m² og har store gulv-til-loft vinduer med skydedøre, der kan åbnes (fransk altan).

Bemærk: Billedet er fra M/S Viva One (M/S Viva Twos søsterskib) og indretningen kan derfor afvige en smule.

Se stort billede
Rudy Diamond French (2)

Kahyt på øvre dæk

Kahytter på øvre dæk (Diamond Deck) er 15 m² og har store gulv-til-loft vinduer med skydedøre, der kan åbnes (fransk altan).

Bemærk: Billedet er fra M/S Viva One (M/S Viva Twos søsterskib) og indretningen kan derfor afvige en smule.

Se stort billede
Suite (4)

Suite på øvre dæk

Suiter på øvre dæk er på 24 m² og har alle fransk altan. De er derudover udstyret med fladskærms-tv, minibar (medfølger), Nespresso® kaffemaskine, skønhedsprodukter fra RITUALS®, hårtørrer, pengeskab, aircondition samt bad og toilet.

Bemærk: Billedet er fra M/S Viva One (M/S Viva Twos søsterskib) og indretningen kan derfor afvige en smule. Suiterne på M/S Viva Two har IKKE balkon.

Se stort billede
VIVA ONE Bar And Lounge (3)
VIVA ONE Bistro (2)
M/S Viva Two
VIVA ONE Restaurant (10)
VIVA ONE Bistro (1)
VIVA ONE Bar And Lounge (1)
VIVA ONE Sun Deck
VIVA ONE Stern Area
VIVA ONE Sun Deck (1)
VIVA ONE Sun Deck (2)
M/S Viva Two
VIVA ONE Cabin Corridor
VIVA ONE Lobby

Bagage
For at lette fordelingen af bagage til kahytterne ved ankomsten til skibet, bedes du sørge for, at din kuffert er forsynet med navnemærke med for- og efternavn.

Påklædning
Atmosfæren ombord er afslappet og det anbefales at medbringe behageligt tøj og godt fodtøj til udflugter i land, samt en varm jakke eller trøje til kølige aftener. Det forventes, at vi klæder om, når middagen skal nydes, men det store selskabsskrud er ikke nødvendigt. Der er mulighed for at få vasket og strøget ombord til rimelige priser (ikke selvbetjening). Vær opmærksom på, at det ikke er velset at bære shorts eller kort nederdel ved besøg i kirker på udflugterne. 

Strømstyrke
Der benyttes 220 volt og der er ikke behov for adapter. Medbring evt. forlængerledning. Strygejern må ikke medtages af hensyn til brandsikkerheden.

Telefon og Internet
Der er kun internt telefonnet ombord. Mobiltelefoner kan benyttes. I nødstilfælde, kontakt rejselederen. Gratis wi-fi i skibets fællesarealer på skibet, når forbindelsen tillader det.

Rygning
Rygning er ikke tilladt i kahytterne og indendørs på skibet. Det er kun tilladt at ryge i et begrænset område af skibets soldæk. Vær også opmærksom på, at mange lande har indført rygeforbud på attraktioner og offentlige steder. Rygning er ikke tilladt i bussen.

Sprog
Der er dansk rejseleder og engelsk talende cruise manager ombord. Servicepersonalet taler desuden oftest også engelsk og/eller tysk.

Udflugter
Udflugterne er beskrevet i programmet, som findes på Best Travels hjemmeside www.besttravel.dk

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse