M/S Victor Hugo

MS Victor Hugo er et lidt mindre skib, der måler 82 meter i længden og knap 10m i bredden. Hun har plads til 90 passagerer i 45 kahytter fordelt på 2 dæk.

Beliggende bagerst på øverste dæk tilbyder restauranten, hvor alle måltider serveres under krydstogtet, et delikat køkken i raffinerede omgivelser, hvor store vinduer giver mulighed for fuldt ud at nyde landskaberne vi passerer. Også placeret på det øverste dæk er loungen/baren med et dansegulv. Komfortable liggestole findes på soldækket med et stort skyggefuldt område.

Skibet tilhører det familieejede franske rederi CroisiEurope, som har en stor flåde af skibe, der sejler på nærmest alle Europas floder. Stemningen ombord er uformel - og den overvejende franske besætning lægger stor vægt på godt værtsskab og for at vise det gode franske køkken frem - kombineret med lokale retter fra områderne vi sejler igennem.

Forplejning
Forplejningen ombord er en stor morgenbuffet, mens både frokost og aftensmad serveres ved bordene. I prisen indgår drikkevarer til alle måltider samt i baren ombord i tidsrummet 10:00-24:00. Visse vine/champagner/mærker indgår ikke – men betales særskilt ombord

Kahytter
Main Deck

Dobbeltkahyt på hoveddæk

Dobbeltkahyt på hoveddæk har en størrelse på 10 m2 og har 2 enkeltsenge , bad/toilet, hårtørrer, safe, Wi-Fi (når forbindelsen tillader det) samt intern telefon. 

Se stort billede
Upper Deck

Dobbeltkahyt på øvre dæk

Dobbeltkahyt på øvre dæk har en størrelse på 10 m2 og har 2 enkeltsenge , bad/toilet, hårtørrer, safe, Wi-Fi (når forbindelsen tillader det) samt intern telefon.

Se stort billede
Fullsize
Lounge
Reception
Restau
Soldæk
75 959671Dd
75 9Bc78cb7

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse