M/S River Venture

Det elegante flodkrydstogtskib M/S River Venture er bygget i 2013. Skibet, som er 110 meter langt, har plads til 134 passagerer i 69 kahytter.

Faciliteter: Reception, fitnessrum, elevator (mellem hoved- og øvre dæk), restaurant og bar/lounge. På soldækket (tilgængelig med stolelift fra øvre dæk) er der siddepladser samt solstole. 

Forplejning: Pensionen begynder med aftensmad på første dag og slutter med morgenmad på den sidste dag. Måltiderne på skibet inkluderer morgenmad, frokost og aftensmad. Morgenmaden serveres som buffet. Til frokost anrettes en mindre buffet med salat, suppe samt en lun ret - eller man kan få serveret 3-retter ved bordet. Om aftenen er der bordservering med 3-5 retter, hvor der kan vælges mellem kød, fisk eller vegetar. Isvand til maden samt kaffe/te efter måltiderne er inkluderet. Øvrige drikkevarer kan købes til rimelige priser. Vin og vand på flasker, som ikke drikkes op, kan gemmes til næste måltid. 

Tøj: Behageligt tøj og gode travesko anbefales til udflugterne. Det forventes, at vi klæder om, når middagen skal nydes, men det store selskabsskrud er ikke nødvendigt.

Kahytter
Suite på øvre dæk

Suite på øvre dæk m. fransk altan

Med eget bad (bruser) og toilet, skriveplads, TV, aircondition og sikkerhedsboks. Kahytterne er indrettet med to enkeltsenge, som er sat sammen. Ønsker man seperate senge skal dette blot oplyses ved bestilling. Suiter på øvre dæk (ca. 23m2) har fransk altan.

Kahyt på mellemdæk/øvre dæk med fransk altan

Kahyt på øvre dæk m. fransk altan

Med eget bad (bruser) og toilet, skriveplads, TV, aircondition og sikkerhedsboks. Kahytterne er indrettet med to enkeltsenge, som er sat sammen. Ønsker man seperate senge skal dette blot oplyses ved bestilling. Kahytter på øvre dæk (ca. 15m2) har fransk altan. 

Kahyt på mellemdæk/øvre dæk med fransk altan

Kahyt på mellemdæk m. fransk altan

Med eget bad (bruser) og toilet, skriveplads, TV, aircondition og sikkerhedsboks. Kahytterne er indrettet med to enkeltsenge, som er sat sammen. Ønsker man seperate senge skal dette blot oplyses ved bestilling. Kahytter på mellemdæk (ca. 15m2) har fransk altan. 

Dobbeltkahyt på hoveddæk

Kahyt på hoveddæk m. vindue

Med eget bad (bruser) og toilet, skriveplads, TV, aircondition og sikkerhedsboks. Kahytterne er indrettet med to enkeltsenge, som er sat sammen. Ønsker man seperate senge skal dette blot oplyses ved bestilling. Kahytter på hoveddæk (ca. 15m2) har vinduer, der kan åbnes. 

Enekahyt på hoveddæk

Enekahyt på hoveddæk med vindue

Med eget bad (bruser) og toilet, skriveplads, TV, aircondition og sikkerhedsboks. Kahytterne er indrettet med to enkeltsenge, som er sat sammen. Ønsker man seperate senge skal dette blot oplyses ved bestilling. Enekahytter (ca. 12 m2) på hoveddæk har vinduer, der kan åbnes. 

River Venture
Kahyt på mellemdæk/øvre dæk med fransk altan
Suite på øvre dæk
Dobbeltkahyt på hoveddæk
Enekahyt på hoveddæk

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse