M/S River Venture - kahyt med fransk altan

M/S River Venture

M/S River Venture ★★★★★


Det elegante flodkrydstogtskib M/S River Venture er bygget i 2013. Skibet, som er 110 meter langt, har plads til 134 passagerer i 69 kahytter.  

Faciliteter om bord: Om bord er der reception, fitnessrum, restaurant og bar/loungePå soldækket er der siddepladser samt solstole.

Drikkevarer: Drikkevarer kan købes til rimelige priser. Vin og vand på flasker, som ikke drikkes op, kan gemmes til næste måltid. 

Kahytter: Med eget bad (bruser) og toilet, skriveplads, TV, airconditionog sikkerhedsboks. Kahytterne er indrettet med to enkeltsenge, som er sat sammen. Ønsker man seperate senge skal dette blot oplyses ved bestilling. Enekahytter (ca. 12 m2) og kahytter (ca. 15m2) på hoveddæk har vinduer, der kan åbnes. Kahytter (ca. 15m2) på mellemdæk og øvre dæk har fransk altan. Suiter (ca. 23m2) på øvre dæk har fransk altan. 

Måltider: Pensionen begynder med aftensmad på første dag og slutter med morgenmad på den sidste dag. Måltiderne på skibet inkluderer morgenmad, frokost og aftensmad. Morgenmaden serveres som buffet. Til frokost anrettes en mindre buffet med salat, suppe samt en lun ret - eller man kan få serveret 3-retter ved bordet. Om aftenen er der bordservering med 3-5 retter, hvor der kan vælges mellem kød, fisk eller vegetar. Isvand til maden samt kaffe/te efter måltiderne er inkluderet.

Billeder af M/S River VentureRejser der inkluderer M/S River Venture

Krydstogter
Krydstogt på Seinen Historiske byer & betagende landskaber