M/S River Navigator

Det elegante flodkrydstogtskib M/S River navigator danner perfekte rammer om et spændende krydstogt gennem smukke landskaber og hyggelige byer. Pladsen på de 4 dæk er optimalt udnyttet til dejlige fællesområder og velindrettede kahytter. River Navigator er bygget i 2002 og senest renoveret i 2018, hvor restauranten er nyindrettet. Skibet har plads til 134 passagerer og er 110 meter langt. 

Faciliteter om bord: Om bord er der reception, elevator (fra hoveddæk til mellem- og øvre dæk) samt lift til soldækket, bibliotek, fitnessrum samt mulighed for gratis wi-fi når forbindelsen tillader det. I skibets lille butik kan der købes postkort, souvenirs fra skibet samt personlige fornødenheder som tandbørste m.m. På soldækket er der solstole og rygeområde. I receptionen kan der købes vand før udflugterne, ligesom der udleveres kort over anløbsbyerne efter behov. Skibet medbringer et mindre antal cykler, som det er muligt at leje (€15 pr. dag) til brug i anløbsbyerne. 

Måltider:  Pensionen begynder med aftensmad første dag og slutter med morgenmad sidste dag. Måltiderne på skibet inkluderer morgenmadsbuffet med stort udvalg inkl. æg, bacon, laks, mousserende vin m.m. Frokosten serveres som buffet med salatbar, suppe, 3 forskellige hovedretter (fisk/kød/vegetar) samt dessert. Eftermiddagskaffe med kage. 4-retters middag bestående af forret, suppe, hovedret og ost/dessert, samt snacks i baren hen på aftenen.

Drikkevarer: Drikkevarer kan købes til rimelige priser - vin fra € 21, øl fra €3,30 og vand fra €2,30. Vin og vand på flasker, som ikke drikkes op, kan gemmes til næste måltid. Der er døgnet rundt adgang til kaffe, te og postevand fra automaten på øvre dæk . 

De lækre måltider om bord serveres i den flotte panoramarestaurant og krydres af udsigten til landskaberne langs floden. Efter middagen kan man nyde en kop kaffe eller en drink i baren, hvor der er levende musik. I løbet af krydstogtet er der forskellige aktiviteter ombord - f.eks. vinsmagning, filmaften, foredrag  m.m.

Tøj: Behageligt tøj og gode travesko anbefales til udflugterne. Det forventes, at vi klæder om, når middagen skal nydes, men det store selskabsskrud er ikke nødvendigt.

Kahytter
Kahyt på nedre dæk (Odyssey dæk). Vindue kan ikke åbnes.

Kahyt på nedre dæk m. mindre vinduer

Kahyt på Odyssey dæk (nedre dæk) har mindre vinduer, som ikke kan åbnes. Kahyt er med vindue og eget bad (bruser) og toilet, hårtørrer, plejeprodukter fra L'Occitane, aircondition, skriveplads, TV og sikkerhedsboks. Der er rengøring i kahytten 2 gange dagligt.  Alle kahytter har to enkelt-senge, som er sat sammen. Ønsker man separate senge skal dette blot oplyses ved bestilling. Kahytterne er på alle dæk ca. 15m2.

Se stort billede
Kahyt på mellemdæk (Explorer dæk). Vindue kan ikke åbnes.

Kahyt på mellemdæk/hoveddæk m. panoramavindue

Kahyt på Explorer-dæk (mellemdæk - 6 trin over hoveddæk) har stort panoramavindue, som ikke kan åbnes. Kahyt på Explorer-dæk (hoveddæk) har panoramavindue delt i to, som ikke kan åbnes. Kahyt er med vindue og eget bad (bruser) og toilet, hårtørrer, plejeprodukter fra L'Occitane, aircondition, skriveplads, TV og sikkerhedsboks. Der er rengøring i kahytten 2 gange dagligt.  Alle kahytter har to enkelt-senge, som er sat sammen. Ønsker man separate senge skal dette blot oplyses ved bestilling. Kahytterne er på alle dæk ca. 15m2.

Se stort billede
Kahyt på øvre dæk (Navigator dæk) med fransk altan

Kahyt øvre dæk m. fransk altan m. glasskydedøre

Kahytterne har fransk altan med glasskydedøre, som kan åbnes. Kahytterne har eget bad (bruser) og toilet, hårtørrer, plejeprodukter fra L'Occitane, aircondition, skriveplads, TV og sikkerhedsboks. Der er rengøring i kahytten 2 gange dagligt.  Alle kahytter har to enkeltsenge, som er sat sammen. Ønsker man separate senge skal dette blot oplyses ved bestilling. Kahytterne er på alle dæk ca. 15m2.

Se stort billede
032768

Suite på øvre dæk m. fransk altan m. glasskydedøre

Suiten på ca. 21m2  har samme indretning som de øvrige kahytter, men er noget større. Desuden er der i suiten faciliteter til at lave kaffe og te, minibar (mod tillæg) og mulighed for at få continental breakfast bragt til suiten.  Der bydes velkommen til suiten med en halv flaske mousserende vin ved ankomsten. Derudover eget bad (bruser) og toilet, hårtørrer, plejeprodukter fra L'Occitane, aircondition, skriveplads, TV og sikkerhedsboks. Der er rengøring i kahytten 2 gange dagligt.

Se stort billede
Badeværelse i kahytten.
Reception på M/S River Navigator
Restaurant på M/S River Navigator
Restauranten på M/S River Navigator
Baren i loungen ombord på M/S River Navigator
Loungen på M/S River Navigator
M/S River Navigator
Biblioteket på M/S River Navigator
IMG 1148A1
IMG 1219A1

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse