M/S Princess

M/S Princess er et hyggeligt flodkrydstogtskib med vægt på komfort og god mad. Skibet er hollandskejet, bygget i 1982 og senest renoveret i 2012. Skibet er 80 m langt og 9,5 m bredt og har plads til max. 102 passagerer. Der er god plads om bord, men alligevel en hyggelig stemning, og de dejlige omgivelser danner en inspirerende ramme for krydstogtets oplevelser og nye bekendtskaber.

Fra soldækket med solstole kan vi følge med i trafikken og livet på floder og kanaler og komme helt tæt på byliv og landskaber. M/S Princess har restaurant, lounge og bar. Mellem etagerne er der trapper og lift. Morgenmaden serveres som buffet. Frokosten består af 4 retter - suppe, salat, hoevdret og dessert, og aftensmaden af 5 retter - hors d’oeuvre, suppe, salat, hoedvret og dessert. Efter måltiderne er der kaffe og te.

Fritidstøj og sportssko anbefales, det er behageligt også til udflugterne fra skibet. Det forventes, at vi klæder om, når middagen skal nydes, men det store selskabsskrud kan vi roligt lade blive hjemme.

Indkvartering
Ms Princess 2 Bett Kabine

Kahyt på hoveddæk

Alle kahytter er udvendige med vindue, og er på ca. 10 m². Der er 2 enkeltsenge, aircondition, mini safe, føntørrer, telefon, tv samt bad/toilet. Der er kahytter på panoramadæk og på hoveddæk. Alle kahytter er røgfri.

Se stort billede
Ms Princess Bar 1
Ms Princess Restaurant 5
Ms Princess Sonnendeck 6
PXL 20220918 050320627
Ms Princess Badezimmer
Ms Princess Piano
Ms Princess Eingangsbereich

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse