M/S Michelangelo

M/S Michelangelo er et godt mellemklasseskib, som er 110m langt og 10m bredt. Skibet har plads til 158 passagerer i 78 kahytter fordelt på 2 dæk.

Skibet tilhører det familieejede franske rederi CroisiEurope, som har en stor flåde af skibe, der sejler på nærmest alle Europas floder. Stemningen ombord er uformel - og den overvejende franske besætning lægger stor vægt på godt værtsskab og for at vise det gode franske køkken frem - kombineret med lokale retter fra områderne vi sejler igennem.

Faciliteter
Beliggende på øverste dæk tilbyder restauranten, hvor alle måltider serveres under krydstogtet, et delikat køkken i raffinerede omgivelser, hvor store vinduer giver mulighed for fuldt ud at nyde landskaberne vi passerer. Også placeret på det øverste dæk er loungen/baren med et dansegulv. Komfortable liggestole findes på soldækket med et stort skyggefuldt område.
Der er ikke elevator ombord.

Forplejning
Forplejningen ombord er en stor morgenbuffet, mens både frokost og aftensmad serveres ved bordene. I prisen indgår drikkevarer til alle måltider samt i baren ombord i tidsrummet 10:00-24:00. Visse vine/champagner/mærker indgår ikke – men betales særskilt ombord.

Indkvartering
Hoved

Kahyt på hoveddæk

Kahytterne har en størrelse på 10 m2 og har 2 enkeltsenge, bad/toilet, safe, Wi-Fi (når forbindelsen tillader det) samt intern telefon. Vindue kan IKKE åbnes.

Se stort billede
Ovre (1)

Kahyt på øvre dæk

Kahytterne har en størrelse på 10 m2 og har 2 enkeltsenge , bad/toilet, safe, Wi-Fi (når forbindelsen tillader det) samt intern telefon. Vindue kan åbnes.

Se stort billede
Salon Bar Ms Michelangelo Croisieurope Croisieurope 1
Ezgif 3 A6e4542821
Ezgif 3 008E5c7d0b

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse