M/S Michelangelo

M/S Michelangelo er et godt mellemklasseskib, som er 110m langt og 10m bredt. Skibet har plads til 158 passagerer i 78 kahytter fordelt på 2 dæk.

Skibet tilhører det familieejede franske rederi CroisiEurope, som har en stor flåde af skibe, der sejler på nærmest alle Europas floder. Stemningen ombord er uformel - og den overvejende franske besætning lægger stor vægt på godt værtsskab og for at vise det gode franske køkken frem - kombineret med lokale retter fra områderne vi sejler igennem.

Faciliteter
Beliggende på øverste dæk tilbyder restauranten, hvor alle måltider serveres under krydstogtet, et delikat køkken i raffinerede omgivelser, hvor store vinduer giver mulighed for fuldt ud at nyde landskaberne vi passerer. Også placeret på det øverste dæk er loungen/baren med et dansegulv. Komfortable liggestole findes på soldækket med et stort skyggefuldt område.
Der er ikke elevator ombord.

Forplejning
Forplejningen ombord er en stor morgenbuffet, mens både frokost og aftensmad serveres ved bordene. I prisen indgår drikkevarer til alle måltider samt i baren ombord i tidsrummet 10:00-24:00*. Visse vine/champagner/mærker indgår ikke – men betales særskilt ombord.

*Rederiet kører med et all inclusive koncept - som blandt andet betyder, at man til frokost og middag kan vælge mellem 2-4 forskellige hvidvine, rosé og rødvine. Disse serveres i flasker ved bordene og er typisk franske vine. Herudover kan man hele tiden (og ikke kun til måltiderne) forsyne sig med drikkevarer i skibets bar, hvor der er et bredt udvalg af drikkevarer med- og uden alkohol, som er inkluderet.

Indkvartering
Cabine Double Pont Principal MS Michelangelo Po Croisieurope 163780©Herve Oudin

Kahyt på hoveddæk

Kahytterne har en størrelse på 10 m2 og har 2 enkeltsenge, bad/toilet, safe, Wi-Fi (når forbindelsen tillader det) samt intern telefon. Vindue kan IKKE åbnes. Air condition

Se stort billede
Cabine01 Double Pont Superieur MS Michelangelo Po Croisieurope 466744©Croisieurope

Kahyt på øvre dæk

Kahytterne har en størrelse på 10 m2 og har 2 enkeltsenge , bad/toilet, safe, Wi-Fi (når forbindelsen tillader det) samt intern telefon. Vindue kan åbnes. Air condition

Se stort billede
Restaurant01 MS Michelangelo Po Croisieurope 15130©Herve Oudin
Restaurant1pont Superieur MS Michelangelo Po Croisieurope 566798©Croisieurope
Restaurant02 MS Michelangelo Po Croisieurope 15143©Herve Oudin
Restaurant Pont Superieur MS Michelangelo Po Croisieurope 566786©Croisieurope
Salon Bar MS Michelangelo Croisieurope 15169©Croisieurope
Salon Pont Superieur MS Michelangelo Po Croisieurope 566810©Croisieurope
Serveuse MS Michelangelo Po Croisieurope 15156©Croisieurope
Accueil Ms Michelangelo Po Croisieurope Herve Oudin

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse