Mekong Prestige II

Det flotte flodkrydstogtskib Mekong Prestige II er bygget i 2014 og specielt designet til sejladsen på Mekong-floden i Cambodja og Vietnam. Skibet er 68 meter langt og 13 meter bredt og har med plads til 64 passagerer en hyggelig og intim atmosfære.

Aktiviteter ombord: I løbet af krydstogtet tilbydes forskellige aktiviteter ombord, f.eks. kokkelektion, instruktion i kunstfærdig udskæring af frugt & grønt, quizzer og visning af film med relation til lokal historie og kultur. Der holdes også foredrag om lokal kultur samt skik og brug. 

Faciliteter: Reception, butik med souvenirs og basale fornødenheder, restaurant, bar/lounge, soldæk med boblebad, fitness-rum og mulighed for massage (tillæg). Der er mulighed for at få vasket og strøget ombord til rimelige priser (ikke selvbetjening). På soldækket (overdækket) er der borde & stole samt solstole, hvorfra udsigten kan nydes under sejladsen. 

Forplejning: Morgenmad og frokost serveres som buffet. Aftensmaden er som regel bordservering bestående af forret, suppe, hovedret og dessert. Der spises på faste tidspunkter, som fremgår af dagsprogrammet, som udleveres hver aften. Til måltiderne ombord er der inkluderet drikkevarer - kun lokale mærker: Vand, sodavand, øl og vin. Importerede drikkevarer kan købes. 

Kahytter
MPII STATEROOM

Suite på øvre dæk m. balkon

Suite på øvre dæk på 27 m2 m. balkon samt badeværelse med både brusebad og badekar. Derudover toilet, hårtørrer, garderobe, skrivebord, siddeplads, TV, sikkerhedsboks og individuel aircondition. Suitens to senge kan efter ønske stilles sammen eller adskilt.  

RV MEKONG PRESTIGE STATEROOM9

Juniorsuite på hoveddæk m. balkon

Juniorsuite på hoveddæk på 24 m2 m. balkon samt badeværelse med både brusebad og badekar. Derudover toilet, hårtørrer, garderobe, skrivebord, siddeplads, TV, sikkerhedsboks og individuel aircondition. Juniorsuitens to senge kan efter ønske stilles sammen eller adskilt.

Main Deck Stateroom W766 H380 C1

Kahyt m. fransk altan

Rummelig kahyt på 20 m2 med fransk altan, eget bad og toilet, hårtørrer, garderobe, skrivebord, siddeplads, TV, sikkerhedsboks og individuel aircondition. Kahyttens to senge kan efter ønske stilles sammen eller adskilt.  

MPII STATEROOM
RV MEKONG PRESTIGE STATEROOM9
Main Deck Stateroom W766 H380 C1
RV MEKONG PRESTIGE WHIRLPOOL
RV MEKONG PRESTIGE STAIRCASE
SUNDECK MPII
Rv Mekong Prestige Ii Sundeck Pool W766 H380 C1
RV MEKONG PRESTIGE SUNDECK11
RV MEKONG PRESTIGE SUNDECK
RETAURANT MPII
RV MEKONG PRESTIGE LOUNGE
RV MEKONG PRESTIGE Restaurant
RV MEKONG PRESTIGE BAR LOUNGE
MPII Receptiondesk

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse