M/S Leonora

M/S Leonora

M/S Leonora ★★★★+


M/S Leonora er et elegant krydstogtskib bygget i 2008, som udgør den perfekte base for et spændende krydstogt. De 4 dæk er optimalt udnyttet til elegante og komfortable fællesområder og velindrettede kahytter. Skibet er 110 m. langt og 11,45 m. bredt og har 67 kahytter samt 2 suiter.  

Atmosfæren ombord er afslappet og det anbefales at medbringe behageligt tøj og godt fodtøj til udflugter i land, samt en varm jakke eller trøje til kølige aftener. Det forventes, at vi klæder om, når middagen skal nydes, men det store selskabsskrud er ikke nødvendigt. Der er mulighed for at få vasket og strøget ombord til rimelige priser. 

Under sejladsen vil der blive opslået nyheder om dagens program, menukort, spisetider m.m. Det er ikke tilladt at ryge ombord, undtagen på soldækket ved de opstillede askebægere.

Faciliteter: Reception, lounge, panoramasalon, restaurant, kaffe/te-station, elevator (mellem alle 4 dæk), lille fitnessrum, internetcafé samt gratis wi-fi overalt på skibet når forbindelsen tillader det. På soldækket, som er delvis overdækket, er der solstole, jacuzzi (kun sommer) og en lille bar, som er åben i henhold til vejret og udflugtsprogrammet. 

Kahytter: Skibets rummelige kahytter er ca. 16m2, alle udvendige med eget bad og toilet og hårtørrer. I kahytten er der dobbeltseng el. 2 enkeltsenge, et rummeligt klædeskab, skrivebord med stol. Der forefindes mini-bar (mod betaling). Desuden aircondition, fladskærms-TV og sikkerhedsboks. 

  • Suite på øvre dæk har fransk altan med store glasskydedøre, der kan åbnes. Suiterne er ca. 24 m2 og har foruden faciliteterne i kahytterne også en sofagruppe samt badekåbe og tøfler. 
  • Kahyt på øvre dæk har fransk altan med store glasskydedøre, der kan åbnes.
  • Kahyt mellemdæk har fransk altan med store glasskydedøre, der kan åbnes.
  • Kahyt på hoveddæk har vinduer, som ikke kan åbnes.

Måltider:  Vi spiser i skibets panoramarestaurant. Pensionen begynder med aftensmad på første dag og slutter med morgenmad på den sidste dag. Måltiderne på skibet inkluderer morgenmadsbuffet med stort udvalg inkl. æg, bacon m.m. 4-retters frokost med en kombination af buffet og bordservering. 4-retters middag. Kaffe/te efter måltiderne er inkluderet og serveres i panoramasalonen. Kaffe/te samt frisk frugt er frit tilgængelig fra skibets kaffe/te-station.

Billeder af M/S LeonoraRejser der inkluderer M/S Leonora

Krydstogter
Amsterdam - Wien 12 dage på Rhinen, Main og Donau
Krydstogter
Blomsterkrydstogt Forårsoplevelser i Holland
Krydstogter
Krydstogt på Donau fra Wien til Jernporten 11 dage med M/S Leonora
Krydstogter
Krydstogt på Donau fra Wien til Jernporten 11 dage med M/S Leonora
Krydstogter
Mosel og Rhinen Tysklands berømte floder