M/S La Boheme

Det er titlen på en opera af Giacomo Puccini og en sang af Charles Aznavour, men også navnet på en historisk region i Centraleuropa, berømt for sin krystal. M/S La Bohème sejler på Donau og Rhinen og tager krydstogtpassagerer til mange af de vidundere, som disse to romantiske floder tilbyder.

M/S La Bohème er et godt mellemklasseskib, som er  110m langt og 10m bredt. Skibet har plads til 158 passagerer i 79 kahytter fordelt på 2 dæk.

Skibet tilhører det familieejede franske rederi CroisiEurope, som har en stor flåde af skibe, der sejler på nærmest alle Europas floder. Stemningen ombord er uformel - og den overvejende franske besætning lægger stor vægt på godt værtsskab og for at vise det gode franske køkken frem - kombineret med lokale retter fra områderne vi sejler igennem.

Faciliteter
Beliggende på øverste dæk tilbyder restauranten, hvor alle måltider serveres under krydstogtet, et delikat køkken i raffinerede omgivelser, hvor store vinduer giver mulighed for fuldt ud at nyde landskaberne vi passerer. Også placeret på det øverste dæk er loungen/baren med et dansegulv. Komfortable liggestole findes på soldækket med et stort skyggefuldt område.

Forplejning
Forplejningen ombord er en stor morgenbuffet, mens både frokost og aftensmad serveres ved bordene. I prisen indgår drikkevarer til alle måltider samt i baren ombord i tidsrummet 10:00-24:00. Visse vine/champagner/mærker indgår ikke – men betales særskilt ombord.

Kahytter
Cabine Suite Pont Principal MS La Boheme Danube Rhin Croisieurope©

Kahyt på hoveddæk

Kahytterne har en størrelse på 10 m2 og har alle 2 enkeltsenge , bad/toilet, safe, Wi-Fi (når forbindelsen tillader det) samt intern telefon. Vindue kan ikke åbnes.

Se stort billede
Cabine Double Pont Principal MS La Boheme Rhin Danube Croisieurope©Bruno Boehly

Kahyt på øvre dæk

Kahytterne har en størrelse på 10 m2 og har alle 2 enkeltsenge , bad/toilet, safe, Wi-Fi (når forbindelsen tillader det) samt intern telefon. Den øverste del af vinduet kan åbnes i kahytter på øvre dæk.

Se stort billede
MS La Boheme Rhin Lorelei Profil02 Croisieurope©Paul Hilbert
MS La Boheme Rhin Danube Profil01 Croisieurope©Croisieurope
Reception MS La Boheme Rhin Danube Croisieurope©Croisieurope
Restaurant01 MS La Boheme Rhin Danube Croisieurope©Croisieurope
Salon Bar01 MS La Boheme Rhin Danube Croisieurope©Croisieurope
Restaurant02 MS La Boheme Rhin Danube Croisieurope©
Salon Bar04 MS La Boheme Rhin Danube Croisieurope©Croisieurope

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse