M/S La Boheme

Det er titlen på en opera af Giacomo Puccini og en sang af Charles Aznavour, men også navnet på en historisk region i Centraleuropa, berømt for sin krystal. M/S La Bohème sejler på Donau og Rhinen og tager krydstogtpassagerer til mange af de vidundere, som disse to romantiske floder tilbyder.

M/S La Bohème er et godt mellemklasseskib, som er  110m langt og 10m bredt. Skibet har plads til 158 passagerer i 79 kahytter fordelt på 2 dæk.

Skibet tilhører det familieejede franske rederi CroisiEurope, som har en stor flåde af skibe, der sejler på nærmest alle Europas floder. Stemningen ombord er uformel - og den overvejende franske besætning lægger stor vægt på godt værtsskab og for at vise det gode franske køkken frem - kombineret med lokale retter fra områderne vi sejler igennem.

Faciliteter
Beliggende på øverste dæk tilbyder restauranten, hvor alle måltider serveres under krydstogtet, et delikat køkken i raffinerede omgivelser, hvor store vinduer giver mulighed for fuldt ud at nyde landskaberne vi passerer. Også placeret på det øverste dæk er loungen/baren med et dansegulv. Komfortable liggestole findes på soldækket med et stort skyggefuldt område.

Forplejning
Forplejningen ombord er en stor morgenbuffet, mens både frokost og aftensmad serveres ved bordene. I prisen indgår drikkevarer til alle måltider samt i baren ombord i tidsrummet 10:00-24:00*. Visse vine/champagner/mærker indgår ikke – men betales særskilt ombord.

*Rederiet kører med et all inclusive koncept - som blandt andet betyder, at man til frokost og middag kan vælge mellem 2-4 forskellige hvidvine, rosé og rødvine. Disse serveres i flasker ved bordene og er typisk franske vine. Herudover kan man hele tiden (og ikke kun til måltiderne) forsyne sig med drikkevarer i skibets bar, hvor der er et bredt udvalg af drikkevarer med- og uden alkohol, som er inkluderet. 

Kahytter
MS La Boheme - Kahyt på hoveddæk

Kahyt på hoveddæk

Kahytterne har en størrelse på 10 m2 og har alle 2 enkeltsenge , bad/toilet, safe, Wi-Fi (når forbindelsen tillader det) samt intern telefon. Vindue kan ikke åbnes.

Se stort billede
M/S La Boheme - Kahyt på øvre dæk

Kahyt på øvre dæk

Kahytterne har en størrelse på 10 m2 og har alle 2 enkeltsenge , bad/toilet, safe, Wi-Fi (når forbindelsen tillader det) samt intern telefon. Den øverste del af vinduet kan åbnes i kahytter på øvre dæk.

Se stort billede
Sdb1 MS La Boheme Rhin Croisieurope Corinne Cotard 566366©Corinne Cotard
Reception MS La Boheme Rhin Danube Croisieurope 232674©Croisieurope
Restaurant01 MS La Boheme Rhin Danube Croisieurope 16027©Croisieurope
Restaurant6 MS La Boheme Pont Superieur Rhin Croisieurope Corinne Cotard 566474©Corinne Cotard
Salon Bar01 MS La Boheme Rhin Danube Croisieurope 16053©Corinne Cotard
M/S La Boheme - Bar
Salon Bar3 MS La Boheme Pont Superieur Rhin Croisieurope Corinne Cotard 566499©Corinne Cotard

Bagage
For at lette fordelingen af bagage til kahytterne ved ankomsten til skibet, bedes du sørge for, at din kuffert er forsynet med navnemærke med for- og efternavn.

Påklædning
Atmosfæren ombord er afslappet og det anbefales at medbringe behageligt tøj og godt fodtøj til udflugter i land, samt en varm jakke eller trøje til kølige aftener. Det forventes, at vi klæder om, når middagen skal nydes, men det store selskabsskrud er ikke nødvendigt. Der er mulighed for at få vasket og strøget ombord til rimelige priser (ikke selvbetjening). Vær opmærksom på, at det ikke er velset at bære shorts eller kort nederdel ved besøg i kirker på udflugterne. 

Strømstyrke
Der benyttes 220 volt og der er ikke behov for adapter. Medbring evt. forlængerledning. Strygejern må ikke medtages af hensyn til brandsikkerheden.

Telefon og Internet
Der er kun internt telefonnet ombord. Mobiltelefoner kan benyttes. I nødstilfælde, kontakt rejselederen. Gratis wi-fi i skibets fællesarealer på skibet, når forbindelsen tillader det.

Rygning
Rygning er ikke tilladt i kahytterne og indendørs på skibet. Det er kun tilladt at ryge i et begrænset område af skibets soldæk. Vær også opmærksom på, at mange lande har indført rygeforbud på attraktioner og offentlige steder. Rygning er ikke tilladt i bussen.

Sprog
Der er dansk rejseleder og engelsk talende cruise manager ombord. Servicepersonalet taler desuden oftest også engelsk og/eller tysk.

Udflugter
Udflugterne er beskrevet i programmet, som findes på Best Travels hjemmeside www.besttravel.dk

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse