M/S Fidelio

M/S Fidelio er et hyggeligt flodkrydstogtskib som byder velkommen med 3 dæk og soldæk. Skibet er 110 meter langt, 11,4 meter bredt og har plads til 148 passagerer. Der er IKKE elevator ombord.

Faciliteter
På hoveddækket findes skibets reception samt en dejlg restaurant agter, hvor vi nyder de mange inkluderede måltider. På det nedre dæk findes blot kahytter - mens der på det øvre dæk også findes en bar samt en dejlig udsigtslounge forrest. I godt vejr er det dejligt at opholde sig på soldækket, hvor der både er liggestole og om sommeren en lille pool (ikke opvarmet - bemærk, at poolen i perioder med lav vandstand på Donau tømmes for at lette skibets vægt).

Skibet har Wi-Fi - men forbindelsens kvalitet kan være svingende afhængig af skibets position.

M/S Fidelio
Cabin 2

Kahyt på nedre dæk

Kahyt på nedre dæk er ca. 14 m² og har mindre vinduer (ko-øjer) som ikke kan åbnes. Kahytten er komfortabelt og smagfuldt møbleret og har brusebad/toilet, hårtørrer, satellit -tv, radio samt aircondition. Kahytten rengøres dagligt og der tæppes af under middagen.

Se stort billede
Cabin 3

Kahyt på hoveddæk

Kahyt på hoveddæk er ca. 14 m² og har store vinduer som kan åbnes. Kahytten er komfortabelt og smagfuldt møbleret og har brusebad/toilet, hårtørrer, satellit -tv, radio samt aircondition. Kahytten rengøres dagligt og der tæppes af under middagen.

Se stort billede
!Ms Fidelio French Balcony

Kahyt på øvre dæk

Kahyt på øvre dæk er ca. 14 m² og har fransk altan med en stor glasskydedør, som kan åbnes. Kahytten er komfortabelt og smagfuldt møbleret og har brusebad/toilet, hårtørrer, satellit -tv, radio samt aircondition. Kahytten rengøres dagligt og der tæppes af under middagen.

Se stort billede
IMG 2970
IMG 2124
IMG 2081
IMG 2132 — Копия
IMG 2491
IMG 3771
Restaurant 1
IMG 2386
IMG 1919
Reception 4
Retro Bar 2
Sun Deck 1
Sun Deck 3
Sun Deck 4

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse