M/S Douro Cruiser

Det flotte flodkrydstogtskib Douro Cruiser er en sand dronning af Douro med sine lyse, rummelige og elegante saloner og afslappede atmosfære.

Skibet er bygget i 2005, men renoveret flere gange siden - senest i vinteren 2021/2022. For vores sæson er skibet dermed den perfekte ramme om et krydstogt i det smukke landskab på Douro-floden i det nordlige Portugal.

Skibet er 78 meter langt og 11,4 meter bredt og har plads til 130 passagerer. I restauranten på nedre dæk bydes der på lækre måltider inspireret af det lokale køkken, og bagefter er Panorama-baren det perfekte mødested til en snak over et glas portvin. Flere gange på turen spilles op til dans i baren, og soldækket med den lille swimmingpool er perfekt til en slentretur eller en afslappet stund, mens udsigten nydes.

Faciliteter 
Douro Cruiser har reception, butik med souvenirs og basale fornødenheder, elevator (ej til soldæk), restaurant, bar/lounge, soldæk med swimmingpool. Gratis Wi-Fi (svingende kvalitet). Der er mulighed for at få vasket og strøget ombord til rimelige priser (ikke selvbetjening). 

Måltider
Morgenmad og frokost serveres som buffet. Aftensmaden er som regel bordservering bestående af forret, suppe, hovedret og dessert. Der spises på faste tidspunkter, som fremgår af dagsprogrammet, som udleveres hver aften.

Drikkevarer
For sæson 2023 indgår der husets vin, øl, sodavand, vand, kaffe og te hver dag ombord i tidsrummet fra kl. 10.00-23.00 

Øvrige drikkevarer kan købes til rimelige priser

Vand kan også købes i land - bemærk, at drikkevarer, som ikke er købt ombord, kun må indtages i kahytten.

Kahytter
Upper Deck

Kahyt på øvre dæk med balkon

Kahytten er ca. 15 m2 med eget bad og toilet, hårtørrer, telefon, TV, sikkerhedsboks og aircondition.

Alle kahytter på øvre dæk har adgang til egen balkon.

Kahytterne midt på skibet (markeret med gult på dæksplanen) er de mest attraktive, og derfor sælger skibet disse med højere tillæg end kahytterne forrest (markeret med lyserød på dæksplanen)

Se stort billede
Main

Kahyt på hoveddæk med vindue

Kahytten er ca. 15 m2 med eget bad og toilet, hårtørrer, telefon, TV, sikkerhedsboks og aircondition. 

Kahytten har et stort vindue, som dog ikke kan åbnes.

Kahytterne er markeret med grøn på dæksplanen - kahytterne markeret med blå sælges med en mindre reduktion i prisen, da støj fra motorrummet kan forekomme i disse.

Se stort billede
Douro Cruiser Aussen2 PCE Hdr
Douro Cruiser Aussen1 PCE Hdr
Douro CRUISER 013Edit
Bar
Toilet
Lounge
Restaurant
Restaurant2
Restaunrant3
Saloon
Sonnendeck Pool1 Douro Cruiser PCE Hdr
Sonnendeck Douro Cruiser PCE

Bagage
For at lette fordelingen af bagage til kahytterne ved ankomsten til skibet bedes du sørge for, at din kuffert er forsynet med navnemærke med for- og efternavn.

Påklædning
Atmosfæren ombord er afslappet og det anbefales at medbringe behageligt tøj og godt fodtøj til udflugter i land, samt en varm jakke eller trøje til kølige aftener. Det forventes, at vi klæder om, når middagen skal nydes, men det store selskabsskrud er ikke nødvendigt. Vær opmærksom på, at det ikke er velset at bære shorts eller kort nederdel ved besøg i kirker på udflugterne.

Cruise Manager og lokalguider
Skibet har egen Cruise Manager, som supplerer Best Travels rejseleder, arrangerer underholdning ombord etc. På visse udflugter og transfers er der lokalguider, som taler tysk/engelsk. Best Travels danske rejseleder oversætter efter behov.

Service-fee og drikkepenge
Obligatorisk service-fee til besætningen tilkommer pr. rejsedeltager, og afregnes lokalt og kontant. Det konkrete beløb fremgår af din billet. Rejselederen informerer herom og indsamler beløbet ombord. Det er desuden god skik også at give de lokale guider og chauffører drikkepenge.

Strømstyrke
Der benyttes 220 volt på skibet. Der er ikke behov for adapter, medbring evt. forlængerledning. Strygejern er ikke tilladt af hensyn til brandsikkerheden.

Telefon og Internet
Der er kun internt telefonnet ombord. Mobiltelefoner kan benyttes. I nødstilfælde, kontakt rejselederen. Gratis Wi-Fi, når forbindelsen tillader det.

Rygning
Det er kun tilladt at ryge på den del af skibets soldæk, hvor askebægre er opstillet. Vær også opmærksom på, at mange lande har indført rygeforbud på offentlige steder. Rygning er ikke tilladt i bussen.

Sprog
Der er dansk rejseleder med på alle ture. En del af besætningen taler desuden oftest også engelsk og/eller tysk.

Udflugter
Udflugterne er beskrevet i programmet, som findes på Best Travels hjemmeside www.besttravel.dk. Udflugtsbusserne er generelt af pæn standard. I nogle tilfælde lever de dog ikke op til danske bussers standard.

Kahytter
Kahytterne er alle placeret på hoveddækket og øvre dæk. Kahytterne er ens i størrelse, indretning og standard - men kahytterne på øvre dæk har en lille balkon, man kan træde ud på.

Der findes nogle få kahytter bagerst på hoveddækket (markert med blå på dæksplanen nederst), som sælges med en mindre reduktion i prisen, da støj fra motorrummet kan forekomme i disse.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse