M/S Douro Cruiser

Det flotte flodkrydstogtskib Douro Cruiser er en sand dronning af Douro med sine lyse, rummelige og elegante saloner og afslappede atmosfære.

Skibet er bygget i 2005, men renoveret flere gange siden - senest i vinteren 2021/2022. For vores sæson i 2022 er skibet dermed den perfekte ramme om et krydstogt i det smukke landskab på Douro-floden i det nordlige Portugal.

Skibet er 78 meter langt og 11,4 meter bredt og har plads til 130 passagerer. I restauranten på nedre dæk bydes der på lækre måltider inspireret af det lokale køkken, og bagefter er Panorama-baren det perfekte mødested til en snak over et glas portvin. Flere gange på turen spilles op til dans i baren, og soldækket med den lille swimmingpool er perfekt til en slentretur eller en afslappet stund, mens udsigten nydes.

Faciliteter om bord: Douro Cruiser har reception, butik med souvenirs og basale fornødenheder, elevator (ej til soldæk), restaurant, bar/lounge, soldæk med swimmingpool. Gratis WI-FI (svingende kvalitet). Der er mulighed for at få vasket og strøget ombord til rimelige priser (ikke selvbetjening). 

Forplejning: Morgenmad og frokost serveres som buffet. Aftensmaden er som regel bordservering bestående af forret, suppe, hovedret og dessert. Der spises på faste tidspunkter, som fremgår af dagsprogrammet, som udleveres hver aften. Til frokost og middag er vin, vand og øl inkluderet for Best Travels gæster.

Kahytter: Kahytterne er alle placeret på hoveddækket og øvre dæk. Kahytterne er ens i størrelse, indretning og standard - men kahytterne på øvre dæk har en lille balkon, man kan træde ud på.

Der findes nogle få kahytter bagerst på hoveddækket (markert med blå på dæksplanen nederst), som sælges med en mindre reduktion i prisen, da støj fra motorrummet kan forekomme i disse.

Kahytter
Upper Deck

Kahyt på øvre dæk med balkon

Kahytten er ca. 15 m2 med eget bad og toilet, hårtørrer, telefon, TV, sikkerhedsboks og aircondition.

Alle kahytter på øvre dæk har adgang til egen balkon.

Kahytterne midt på skibet (markeret med gult på dæksplanen) er de mest attraktive, og derfor sælger skibet disse med højere tillæg end kahytterne forrest (markeret med lyserød på dæksplanen)

Se stort billede
Main

Kahyt på hoveddæk med vindue

Kahytten er ca. 15 m2 med eget bad og toilet, hårtørrer, telefon, TV, sikkerhedsboks og aircondition. 

Kahytten har et stort vindue, som dog ikke kan åbnes.

Kahytterne er markeret med grøn på dæksplanen - kahytterne markeret med blå sælges med en mindre reduktion i prisen, da støj fra motorrummet kan forekomme i disse.

Se stort billede
Douro Cruiser Aussen2 PCE Hdr
Douro Cruiser Aussen1 PCE Hdr
Douro CRUISER 013Edit
Bar
Toilet
Lounge
Restaurant
Restaurant2
Restaunrant3
Saloon
Sonnendeck Pool1 Douro Cruiser PCE Hdr
Sonnendeck Douro Cruiser PCE

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til Om rejser og coronavirus

Din henvendelse