M/S Crucevita

Forestil dig en lækker yacht med ædelt træ og messing. Sådan er det nyrenoverede M/S Crucevita, som danner et flot elegant og komfortabelt udgangspunkt for et spændende krydstogt på Rhinen. Skibet er med sine 105 meters længe lidt mindre end andre skibe på floden, og det giver derfor en mere intim og personlig stemning ombord, da der kun er plads til 114 passagerer.

Skibet blev bygget i 1995 og er siden blevet renoveret i 2019-20.

Faciliteter: Reception, elevator mellem begge kahytsdæk, lille bibliotek, bar samt WIFI, når forbindelsen tillader det. Mulighed for at opgradere til højere hastighed mod gebyr ombord. Øverst på skibet findes et skønt møbleret soldæk, hvorfra vi kan nyde de smukke landskaber vi passerer.

Forplejning: Pensionen begynder med aftensmad første dag og slutter med morgenmad sidste dag. Måltiderne på skibet inkluderer tidlig morgenkaffe med wienerbrød, morgenmadsbuffet med stort udvalg inkl. æg og bacon. Frokosten serveres som buffet med salatbar og suppe til forret - herefter serveres hovedret samt dessert ved bordet. 4-retters middag med bordservering bestående af forret, suppe, hovedret (fisk/kød/vegetar) og ost/dessert. Der er bydes på kaffe/te efter frokosten og middagen. Afhængigt af dagens program, bydes der også enten på eftermiddagskaffe med kage eller en "midnatssnack".

De lækre måltider serveres i skibets restaurant, hvor man kan nyde udsigten til landskaberne langs floden gennem store panoramavinduer. Efter middagen er der hyggelig stemning og musikalsk underholdning i baren.

Der er fri adgang til kaffeautomat døgnet rundt – og der vil gratis være en flaske vand i kahytten hver dag.

Tøj: Behageligt tøj og gode travesko anbefales til udflugterne. Det forventes, at vi klæder om, når middagen skal nydes, men det store selskabsskrud er ikke nødvendigt.

Kahytter: Der kan vælges mellem kahytter fordelt på hoveddæk eller øvre dæk. For den bedste oplevelse anbefaler vi kahytterne med fransk altan på øvre dæk. Skibets kahytter er alle udvendige med vindue og eget brusebad og toilet, hårtørrer, aircondition og TV. Kahytterne rengøres dagligt og der tæppes af før sengetid.

Kahytter
MS Crucevita - Kahyt på hoveddæk med vinduer

Kahyt på hoveddæk med vinduer

Disse kahytter er på godt 12m2 og har vinduer som ikke kan åbnes. Kahytterne er smart indrettet således at de to senge om dagen slåes væk og erstattes af 2 gode lænestole.

Se stort billede
MS Crucevita - Kahyt med fransk altan

Kahyt på øvre dæk med fransk altan

Disse kahytter er på godt 12 m2 og har alle fransk altan, så man uhindret kan nyde de smukke landskaber man sejler forbi. Disse kahytter har to store enkeltsenge, som efter ønske kan slåes sammen til en dobbeltseng.

Se stort billede
MS Crucevita - lobby
MS Crucevita - lobby
MS Crucevita - lobby
MS Crucevita - bibliotek
MS Crucevita
MS Crucevita - soldæk
MS Crucevita - soldæk med overdækning
MS Crucevita - lounge
MS Crucevita - lounge
MS Crucevita - lounge
MS Crucevita - lounge
MS Crucevita - restaurant
MS Crucevita - Kahyt med fransk altan
MS Crucevita - Kahyt med fransk altan
MS Crucevita - Kahyt med fransk altan
MS Crucevita - Kahyt på hoveddæk med vinduer
MS Crucevita - kahyt med vinduer på hoveddæk

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til Om rejser og coronavirus

Din henvendelse