M/S Crucevita

Forestil dig en lækker yacht med ædelt træ og messing. Sådan er det nyrenoverede M/S Crucevita, som danner et flot elegant og komfortabelt udgangspunkt for et spændende krydstogt på Rhinen. Skibet er med sine 105 meters længe og 11,5 meters bredde lidt mindre end andre skibe på floden, og det giver derfor en mere intim og personlig stemning ombord, da der kun er plads til 114 passagerer. Skibet blev bygget i 1995 og er siden blevet renoveret i 2019-20.

Faciliteter
Reception, elevator mellem begge kahytsdæk, lille bibliotek, bar samt wi-fi (kan tilkøbes), når forbindelsen tillader det. Øverst på skibet findes et skønt møbleret og delvist overdækket soldæk, hvorfra vi kan nyde de smukke landskaber, vi passerer.

Måltider
Pensionen begynder med aftensmad første dag og slutter med morgenmad sidste dag. Måltiderne på skibet inkluderer tidlig morgenkaffe med wienerbrød, morgenmadsbuffet med stort udvalg inkl. æg og bacon. Frokosten serveres som buffet med salatbar og suppe til forret - herefter serveres hovedret samt dessert ved bordet. 4-retters middag med bordservering bestående af forret, suppe, hovedret (fisk/kød/vegetar) og ost/dessert. Der er bydes på kaffe/te efter frokosten og middagen. Afhængigt af dagens program, bydes der også enten på eftermiddagskaffe med kage eller en "midnatssnack". Der spises på faste tidspunkter, som fremgår af dagsprogrammet, der udleveres hver aften.

De lækre måltider serveres i skibets restaurant, hvor man kan nyde udsigten til landskaberne langs floden gennem store panoramavinduer. Efter middagen er der hyggelig stemning og musikalsk underholdning i baren.

Drikkevarer
Eventuelle inkluderede eller tilkøbte drikkevarer fremgår af billetten. Øvrige drikkevarer kan købes til rimelige priser. En flaske vin, som ikke drikkes op, kan gemmes til næste måltid. Vi anbefaler vand på flaske, frem for vand fra hanen. Vand kan også købes i land - bemærk, at drikkevarer, som ikke er købt ombord, kun må indtages i kahytten. Der er fri adgang til kaffeautomat døgnet rundt – og der vil gratis være en flaske vand i kahytten hver dag. 

Kahytter
MS Crucevita - Kahyt på hoveddæk med vinduer

Kahyt på hoveddæk med vinduer

Disse kahytter er på godt 12m2 og har vinduer som ikke kan åbnes. Kahytterne er smart indrettet således at de to senge om dagen slåes væk og erstattes af 2 gode lænestole.

Se stort billede
Promenade Deck Upper

Kahyt på øvre dæk med fransk altan

Disse kahytter er på godt 12 m2 og har alle fransk altan, så man uhindret kan nyde de smukke landskaber man sejler forbi. Disse kahytter har to store enkeltsenge, som efter ønske kan slåes sammen til en dobbeltseng.

Se stort billede
MS Crucevita - lobby
MS Crucevita - lobby
MS Crucevita - lobby
MS Crucevita - bibliotek
MS Crucevita
MS Crucevita - soldæk
MS Crucevita - soldæk med overdækning
MS Crucevita - lounge
MS Crucevita - lounge
MS Crucevita - lounge
MS Crucevita - lounge
MS Crucevita - restaurant
MS Crucevita - Kahyt med fransk altan
MS Crucevita - Kahyt med fransk altan
MS Crucevita - Kahyt med fransk altan
MS Crucevita - Kahyt på hoveddæk med vinduer
MS Crucevita - kahyt med vinduer på hoveddæk

Bagage
For at lette fordelingen af bagage til kahytterne ved ankomsten til skibet, bedes du sørge for, at din kuffert er forsynet med navnemærke med for- og efternavn.

Påklædning 
Påklædningen er ganske uformel - medbring praktisk tøj og gode travesko til udflugter i land. Det forventes, at vi klæder om, når middagen skal nydes, men det store selskabsskrud er ikke nødvendigt. Vær opmærksom på, at det ikke er
velset at bære shorts eller kort nederdel ved eventuelle besøg i kirker på udflugterne.  

Cruise Manager og lokalguider
Skibet har egen cruise manager, som supplerer Best Travels rejseleder, arrangerer underholdning ombord etc. På visse udflugter og transfers er der lokalguider, som taler tysk/engelsk. Best Travels danske rejseleder oversætter efter behov.

Service-fee og drikkepenge
Obligatorisk service-fee til besætningen tilkommer pr. rejsedeltager, og afregnes lokalt og kontant. Det konkrete beløb fremgår af din billet. Rejselederen informerer herom og indsamler beløbet ombord. Det er desuden god skik også at give de lokale guider og chauffører drikkepenge.

Strømstyrke
Der benyttes 220 volt og der er ikke behov for adapter. Medbring evt. forlængerledning. Strygejern må ikke medtages af hensyn til brandsikkerheden.

Telefon og Internet
Der er kun internt telefonnet ombord. Mobiltelefoner kan benyttes. I nødstilfælde, kontakt rejselederen. Der findes wi-fi ombord, når forbindelsen tillader det.

Rygning
Rygning er ikke tilladt i kahytterne og indendørs på skibet. Det er kun tilladt at
ryge i et begrænset område af skibets soldæk. Vær også opmærksom på, at mange lande har indført rygeforbud på attraktioner og offentlige steder. Rygning er ikke tilladt i bussen.

Sprog
Der er altid dansk rejseleder med Best Travels grupper ombord. Servicepersonalet taler oftest engelsk og/eller tysk.

Udflugter
Udflugterne er beskrevet i programmet, som findes på Best Travels hjemmeside www.besttravel.dk. Udflugtsbusserne er generelt af pæn standard. I nogle tilfælde lever de dog ikke op til danske bussers standard.

Kahytter
Der kan vælges mellem kahytter fordelt på hoveddæk eller øvre dæk. For den bedste oplevelse anbefaler vi kahytterne med fransk altan på øvre dæk. Skibets kahytter er alle udvendige med vindue og eget brusebad og toilet, hårtørrer, aircondition og TV. Kahytterne rengøres dagligt og der tæppes af før sengetid.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse