M/S Crucebelle

Det nyrenoverede M/S Crucebelle er med sine dejlige fællesområder og velindrettede kahytter et elegant og komfortabelt udgangspunkt for et spændende krydstogt på Rhinen. Skibet er er 110 meter langt, 11,5 meter bredt og har plads til 154 passagerer.

Faciliteter: Reception, elevator (fra mellemdæk til øvre dæk), lille bibliotek, bar samt WIFI, når forbindelsen tillader det. Mulighed for at opgradere til højere hastighed mod gebyr ombord.

Forplejning: Pensionen begynder med aftensmad første dag og slutter med morgenmad sidste dag. Måltiderne på skibet inkluderer tidlig morgenkaffe med wienerbrød, morgenmadsbuffet med stort udvalg inkl. æg og bacon. Frokosten serveres som buffet med salatbar og suppe til forret - herefter serveres hovedret samt dessert ved bordet. 4-retters middag med bordservering bestående af forret, suppe, hovedret (fisk/kød/vegetar) og ost/dessert. Der er bydes på kaffe/te efter frokosten og middagen. Afhængigt af dagens program, bydes der også enten på eftermiddagskaffe med kage eller en "midnatssnack".

De lækre måltider serveres i skibets restaurant, hvor man kan nyde udsigten til landskaberne langs floden gennem store panoramavinduer. Efter middagen er der hyggelig stemning og musikalsk underholdning i baren.

Der er fri adgang til kaffeautomat i tidsrummet kl. 06-23.

Tøj: Behageligt tøj og gode travesko anbefales til udflugterne. Det forventes, at vi klæder om, når middagen skal nydes, men det store selskabsskrud er ikke nødvendigt.

Kahytter: Der kan vælges mellem flere kahytstyper fordelt på hoveddæk, frontdæk, mellemdæk og øvre dæk. For den bedste oplevelse anbefaler vi kahytterne med fransk altan på enten mellemdæk eller øvre dæk.. Skibets kahytter er alle udvendige med vindue og eget brusebad og toilet, hårtørrer, aircondition og, TV . Kahytterne rengøres dagligt og der tæppes af før sengetid. Alle kahytter har to enkelt-senge, som er sat sammen. Ønsker man seperate senge skal dette blot oplyses ved bestilling. 

Kahytter
Deluxe Cabin With Balcony Middle OR Upper Deck3

Kahyt på øvre- og mellemdæk m. fransk altan

Disse kahytter er på ca. 14 m2 og har alle fransk altan, som man uhindret kan nyde de smukke landskaber man sejler forbi. Disse kahytter har alle 2 lænestole.

Crucebelle Standard Middle Front Deck Twin

Kahyt på frontdæk m. panoramavindue

Disse kahytter er på ca. 16 m2 og et har et stort panoramavindue (kan ikke åbnes) samt en sofa.

Standard Twin On Main Deck With Window

Kahyt på hoveddæk m. mindre vindue

Disse kahytter er på ca. 11 m2 og har et mindre vindue. Den ene af sengene reddes om dagen om til en sofa.

Deluxe Cabin With Balcony Middle OR Upper Deck
Deluxe Cabin With French Balcony On Middle Or Upper Deck3
Deluxe Cabin With French Balcony On Middle Or Upper Deck
Bathroom In All The Cabins
BY3A3468
BY3A3478
BY3A3914
BY3A3989
BY3A3940
BY3A3466
BY3A3441
BY3A2604
BY3A2613
BY3A3444
BY3A3451

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse