M/S Bolero

M/S Bolero

M/S Bolero ★★★★


Flodkrydstogtskibet M/S Bolero er et dejligt udgangspunkt for et spændende krydstogt gennem smukke landskaber og hyggelige byer. Skibet, som er 130 meter langt, har dejlige fællesområder og velindrettede kahytter med plads til 180 passagerer. Behageligt tøj og gode travesko anbefales til udflugterne. Det forventes, at vi klæder om, når middagen skal nydes, men det store selskabsskrud er ikke nødvendigt.

Faciliteter om bord: Om bord er der reception, fitnessrum samt mulighed for gratis wi-fi når forbindelsen tillader det. I skibets lille butik kan der købes postkort, souvenirs fra skibet samt personlige fornødenheder som tandbørste m.m. På soldækket er der solstole og rygeområde.

Måltider:  Pensionen begynder med aftensmad første dag og slutter med morgenmad sidste dag. Måltiderne på skibet inkluderer morgenmadsbuffet, 3-retters frokost og 4-retters middag. For de morgenfriske stilles der morgenkager, kaffe og te frem en time før restauranten åbner for morgenmad. Afhængig af programmet serveres der evt. eftermiddagskaffe/te med småkager eller midnatssnacks i baren. 

Drikkevarer: Der er døgnet rundt adgang til kaffe, te og postevand. Der kan tilkøbes drikkevarepakke - se prisen ved bestilling. (ved 2 personer i samme kahyt skal begge tilkøbe pakken).   

Kahytter: Skibets kahytter er 16 m2 med vindue og eget brusebad og toilet, hårtørrer, aircondition, radio, TV og sikkerhedsboks. Kahytten er indrettet med to enkeltsenge, som er sat sammen. Ønsker man separate senge skal dette blot oplyses ved bestilling.

Der findes 3 forskellige typer kahytter:

  • Kahytter på øvre dæk har fransk altan med store glasskydedøre, der kan åbnes.
  • Kahytter på mellemdæk har fransk altan med store glasskydedøre, der kan åbnes.
  • Kahytter på hoveddæk har vinduer, som ikke kan åbnes.

Billeder af M/S BoleroRejser der inkluderer M/S Bolero

Krydstogter
Juleaften på Donau 6 dage m. julestemning i Wien, Bratislava & Budapest