M/S Bolero

Flodkrydstogtskibet M/S Bolero er et dejligt udgangspunkt for et spændende krydstogt gennem smukke landskaber og hyggelige byer. Skibet, som er 130 meter langt, har dejlige fællesområder og velindrettede kahytter med plads til 180 passagerer.

Faciliteter om bord: Om bord er der reception, fitnessrum samt mulighed for gratis wi-fi når forbindelsen tillader det. I skibets lille butik kan der købes postkort, souvenirs fra skibet samt personlige fornødenheder som tandbørste m.m. På soldækket er der solstole og rygeområde.

Måltider:  Pensionen begynder med aftensmad første dag og slutter med morgenmad sidste dag. Måltiderne på skibet inkluderer morgenmadsbuffet, 3-retters frokost og 4-retters middag. For de morgenfriske stilles der morgenkager, kaffe og te frem en time før restauranten åbner for morgenmad. Afhængig af programmet serveres der evt. eftermiddagskaffe/te med småkager eller midnatssnacks i baren. 

Drikkevarer: Der er døgnet rundt adgang til kaffe, te og postevand. Der kan tilkøbes drikkevarepakke - se prisen ved bestilling. (ved 2 personer i samme kahyt skal begge tilkøbe pakken). 

Tøj: Behageligt tøj og gode travesko anbefales til udflugterne. Det forventes, at vi klæder om, når middagen skal nydes, men det store selskabsskrud er ikke nødvendigt.

Kahytter
Upper Deck Cabin

Kahyt på øvre/mellemdæk m. fransk altan m. glasskydedøre

Kahytten er 16 m2 med vindue og eget brusebad og toilet, hårtørrer, aircondition, radio, TV og sikkerhedsboks. Kahytten er indrettet med to enkeltsenge, som er sat sammen. Ønsker man separate senge skal dette blot oplyses ved bestilling.

Main Deck Cabin

Kahyt på hoveddæk m. vinduer

Kahytten er 16 m2 med vindue og eget brusebad og toilet, hårtørrer, aircondition, radio, TV og sikkerhedsboks. Vinduer kan ikke åbnes. Kahytten er indrettet med to enkeltsenge, som er sat sammen. Ønsker man separate senge skal dette blot oplyses ved bestilling.

Main Deck Cabin
Upper Deck Cabin
Jacuzzi
WC
Bol Panorama Restaurant 1
Bol Panorama Salon

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse