M/S Aurora

M/S Aurora

M/S Aurora ★★★★+


M/S Aurora er med sine dejlige fællesområder og velindrettede kahytter et elegant og komfortabelt udgangspunkt for et spændende krydstogt. M/S Aurora er 110 meter langt, 11,5 meter bredt og har plads til 143 passagerer.   

De lækre måltider serveres i skibets restaurant, hvor man kan nyde udsigten til landskaberne langs floden gennem store panoramavinduer. Efter middagen den hyggelige stemning og musikalsk underholdning i baren. I løbet af krydstogtet er der forskellige arrangementer ombord - f.eks. vinsmagning, besætningens underholdningsshow, bagedemonstration m.m.

Behageligt tøj og gode travesko anbefales til udflugterne. Det forventes, at vi klæder om, når middagen skal nydes, men det store selskabsskrud er ikke nødvendigt.

Faciliteter: Reception, elevator (fra mellemdæk bagerst til øvre dæk) samt lift til soldækket, bibliotek, fitnessrum, jacuzzi & sauna samt mulighed for gratis wi-fi når forbindelsen tillader det. I skibets lille butik kan der købes postkort, souvenirs fra skibet samt personlige fornødenheder som tandbørste m.m. På soldækket er der solstole og rygeområde. 

Forplejning: Pensionen begynder med aftensmad første dag og slutter med morgenmad sidste dag. Måltiderne på skibet inkluderer tidlig morgenkaffe med wienerbrød, morgenmadsbuffet med stort udvalg inkl. æg, bacon, laks, mousserende vin m.m. Frokosten serveres som buffet med salatbar, suppe, 3 forskellige hovedretter (fisk/kød/vegetar) samt dessert. Eftermiddagskaffe med kage. 4-retters middag med bordservering bestående af forret, suppe, hovedret (fisk/kød/vegetar) og ost/dessert, samt snacks i baren hen på aftenen. Kaffe/te efter måltiderne er inkluderet. Der er døgnet rundt adgang til kaffe og te fra automaten på øvre dæk. 

Kahytter: Skibets kahytter er alle udvendige med vindue og eget brusebad og toilet, hårtørrer, plejeprodukter fra L'Occitane, aircondition, skriveplads, TV og sikkerhedsboks. Kahytterne rengøres dagligt og der tæppes af før sengetid.  Alle kahytter har to enkelt-senge, som er sat sammen. Ønsker man seperate senge skal dette blot oplyses ved bestilling. 

Der findes 4 forskellige typer kahytter:

  • Kahytter på øvre dæk er ca. 14m2 og har store glasskydedøre, der kan åbnes og egen balkon.
  • Kahytter bagest på mellemdækket (6 trin over forrest) er ca. 15m2 og har todelt panoramavindue, som kan åbnes.
  • Kahytter forrest på mellemdækket er ca. 15m2 og har todelt panoramavindue, som ikke kan åbnes. 
  • Kahytter på hoveddæk er ca. 15m2 og har mindre vinduer, som ikke kan åbnes.

Restaurant, reception og bar er alle beliggende på øvre dæk.

Billeder af M/S AuroraRejser der inkluderer M/S Aurora

Krydstogter
Amsterdam - Basel 8 dage på Rhinen gennem 4 lande
Krydstogter
Amsterdam - Basel 8 dage på Rhinen gennem 4 lande
Krydstogter
Forårskrydstogt i Holland Fly fra Aalborg og København
Krydstogter
Forårskrydstogt i Holland & Belgien Oplev Keukenhof