M/S Aurora

M/S Aurora er med sine dejlige fællesområder og velindrettede kahytter et elegant og komfortabelt udgangspunkt for et spændende krydstogt. M/S Aurora er 110 meter langt, 11,5 meter bredt og har plads til 143 passagerer.

Som et af kun få flodkrydstogtsskibe tilbyder M/S Aurora mod tillæg kahytter med privat balkon!

Faciliteter: Reception, elevator (fra mellemdæk bagerst til øvre dæk) samt lift til soldækket, bibliotek, fitnessrum, jacuzzi & sauna samt mulighed for gratis wi-fi når forbindelsen tillader det. I skibets lille butik kan der købes postkort, souvenirs fra skibet samt personlige fornødenheder som tandbørste m.m. På soldækket er der solstole og rygeområde. 

Forplejning: Pensionen begynder med aftensmad første dag og slutter med morgenmad sidste dag. Måltiderne på skibet inkluderer tidlig morgenkaffe med wienerbrød, morgenmadsbuffet med stort udvalg inkl. æg, bacon, laks, mousserende vin m.m. Frokosten serveres som buffet med salatbar, suppe, 3 forskellige hovedretter (fisk/kød/vegetar) samt dessert. Eftermiddagskaffe med kage. 4-retters middag med bordservering bestående af forret, suppe, hovedret (fisk/kød/vegetar) og ost/dessert, samt snacks i baren hen på aftenen. Kaffe/te efter måltiderne er inkluderet. Der er døgnet rundt adgang til kaffe og te fra automaten på øvre dæk. 

De lækre måltider serveres i skibets restaurant, hvor man kan nyde udsigten til landskaberne langs floden gennem store panoramavinduer. Efter middagen den hyggelige stemning og musikalsk underholdning i baren. I løbet af krydstogtet er der forskellige arrangementer ombord - f.eks. vinsmagning, besætningens underholdningsshow, bagedemonstration m.m.

Tøj: Behageligt tøj og gode travesko anbefales til udflugterne. Det forventes, at vi klæder om, når middagen skal nydes, men det store selskabsskrud er ikke nødvendigt.

Kahytter
Cabin Upper Deck MS AURORA

Kahyt på øvre dæk m. glasskydedøre og egen balkon

Kahyt på øvre dæk er ca. 14m2 og har store glasskydedøre, der kan åbnes og egen balkon.

Kahytten er udvendig med vindue og eget brusebad og toilet, hårtørrer, plejeprodukter fra L'Occitane, aircondition, skriveplads, TV og sikkerhedsboks. Kahytten rengøres dagligt og der tæppes af før sengetid. Alle kahytter har to enkelt-senge, som er sat sammen. Ønsker man seperate senge skal dette blot oplyses ved bestilling. 

Cabin Middle Deck MS AURORA

Kahyt på mellemdæk m. panoramavindue

Kahyt bagest på mellemdækket (6 trin over forrest) er ca. 15m2 og har todelt panoramavindue, som kan åbnes.

Kahyt forrest på mellemdækket er ca. 15m2 og har todelt panoramavindue, som ikke kan åbnes.

Skibets kahytter er alle udvendige med vindue og eget brusebad og toilet, hårtørrer, plejeprodukter fra L'Occitane, aircondition, skriveplads, TV og sikkerhedsboks. Kahytterne rengøres dagligt og der tæppes af før sengetid.  Alle kahytter har to enkelt-senge, som er sat sammen. Ønsker man seperate senge skal dette blot oplyses ved bestilling. 

 

Cabin 1 MS AURORA

Kahyt på hoveddæk m. mindre vinduer

Kahyt på hoveddæk er ca. 15m2 og har mindre vinduer, som ikke kan åbnes. Skibets kahytter er alle udvendige med vindue og eget brusebad og toilet, hårtørrer, plejeprodukter fra L'Occitane, aircondition, skriveplads, TV og sikkerhedsboks. Kahytterne rengøres dagligt og der tæppes af før sengetid.  Alle kahytter har to enkelt-senge, som er sat sammen. Ønsker man seperate senge skal dette blot oplyses ved bestilling. 

Cabin Upper Deck MS AURORA
Cabin Middle Deck MS AURORA
Cabin MS AURORA
Cabin 1 MS AURORA
DSC01868
DSC01915
DSC01917
DSC01864
DSC01902
DSC01899
DSC01852
Resize Lounge
DSC01958
DSC01965

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til Om rejser og coronavirus

Din henvendelse