M/S AmaSonata

AmaSonata er et elegant og luksuriøst krydstogtskib fra 2014, der tilbyder en uforglemmelig rejseoplevelse på floderne i Europa. Skibet er en del af rederiet AmaWaterways flåde og blev bygget med henblik på at give passagererne den ultimative komfort og stil under deres rejse.

Længde: 110 meter
Bredde: 11,5 meter
Dæk: 4
Max passagerer: 162

Skibets arkitektur og design er moderne og sofistikeret med rene linjer og luksuriøse detaljer. Det er udstyret med rummelige og smukt indrettede kahytter. Kahytterne er indrettet med stilfuldt møbler, komfortable senge, og som noget særligt netop for AmaWaterways, så byder kahytterne både på en udvendig balkon – og en fransk altan. Perfekt, når vi rejser i efteråret, og dermed stadig har mulighed for at få fuldt udsyn fra kahytterne.

Best Travels gæster indkvarteres i dejlige kahytter på Cello- og Violin-dækket.

AmaSonata byder også på et imponerende udvalg af faciliteter og bekvemmeligheder ombord. Der er en elegant restaurant, hvor vi kan nyde lækre måltider tilberedt af talentfulde kokke, der serverer alt fra lokale specialiteter til internationale retter. Drikkevarer (øl, vand, vin og sodavand) er inkluderet under måltiderne – og flere gange på turen afholdes også ”Sip & Sail”, hvor besætningen byder på en cocktail i forbindelse med afsejlingen.

For de af vore gæster, der ønsker at holde sig aktive findes der et mindre fitnesscenter ombord – ligesom der er muligt at tilkøbe forskellige massage-behandlinger eller måske forkæle sig hos skibets frisør.

Der er elevator mellem de to øvre dæk – og gratis Wi-Fi ombord.

Kahytter
M/S AmaSonata

Kahyt med balkon og fransk altan

Best Travels gæster indkvarteres i dejlige kahytter på Cello- og Violin-dækket, og alle kahytter har både en rigtig balkon, man kan gå ud på – samt en dejlig fransk altan med store glas panoramavinduer. Kahytterne er blandt de største på markedet og har en størrelse på 21-23 m2.

I kahytten er der dobbeltseng el. 2 enkeltsenge og skrivebord. Desuden aircondition, fladskærms-TV og sikkerhedsboks. Bad/toilet med hårtørrer og plejeprodukter. Der sættes flasker med vand hver dag i kahytten.

Se stort billede
M/S AmaSonata
SONATA Giftshop
SONATA Library 2
SONATA Lobby
SONATA Lobbyelevator
SONATA Lounge
M/S AmaSonata
SONATA Lounge 02
SONATA Maindiningroom
SONATA Winerm

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse