A-Rosa Viva

A-Rosa Viva er 135 meter langt og 11,4 m. bredt og har 99 kahytter med plads til i alt 202 passagerer. Skibet er elegant indrettet med blankpoleret træ og tekstiler i klare farver. 

Faciliteter: Reception, lounge/bar, restaurant og en lille butik med souvenirs og personlige fornødenheder. På soldækket, som er delvis overdækket, er der borde & stole samt solsenge, opvarmet pool samt forskellige spil. Gratis wifi - forbindelsens kvalitet kan være svingende.

Måltider og drikkevarer:  Pensionen begynder med aftensmad på første dag og slutter med morgenmad på den sidste dag. Måltiderne på skibet serveres som buffet og inkluderer morgenmad , frokost og aftensmad. Om eftermiddagen er der (afhængig af programmet) kaffe/te med lidt tilbehør. Følgende drikkevarer er inkluderet ombord: Vand, kaffe, te, juice, sodavand, fadøl, husets vine (mousserende, hvid, rosé og rød) samt et udvalg af drinks og spiritus. 

Der er mod tillæg - starter ved ca. €15 for en 4-retters menu - mulighed for at tilkøbe a la carte servering en eller flere aftner. Kontakt restauranten ombord.

Tøj: Behageligt tøj og gode travesko anbefales til udflugterne. Det forventes, at vi klæder om, når middagen skal nydes, men det store selskabsskrud er ikke nødvendigt.

Der gøres rent i kahytterne dagligt og tæppes af før sengetid.

Kahytter
Rn Dlx Kabine 06 Web 18 1383972796

Kahyt på dæk 1/2 m. koøje

Kahytten er ca. 14,5 m2 med eget bad og toilet, badekåbe, sæbe og hårtørrer. Kahytten er indrettet med dobbeltseng (ikke mulighed for enkeltsenge), garderobe, skriveplads, telefon (se takster i kahytten eller spørg i receptionen), aircondition, TV og sikkerhedsboks.

Se stort billede
VIVA DLX KABINE C & D Web

Kahytter på dæk 2/3 m. fransk altan

Kahytten er  ca. 14,5 m2 med eget bad og toilet, badekåbe, sæbe og hårtørrer. Kahytten er indrettet med dobbeltseng (ikke mulighed for enkeltsenge), garderobe, skriveplads, telefon (se takster i kahytten eller spørg i receptionen), aircondition, TV og sikkerhedsboks.

Se stort billede
Rn Dlx Kabine 06 Web 18 1383972796
VIVA DLX KABINE C & D Web
Restaurant
VIVA DLX RESTAURANT PEOPLE 03 Web
VIVA DLX LOUNGE 02 Web
VIVA DLX SPA 02 Web
Rhône DLX PEOPLE POOL 15 Web
VIVA DLX WHIRLPOOL PEOPLE 06 39L

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse