MSC Opera
Puerto Del Rosario
Las Palmas

MSC Cruises

Krydstogt ved De Kanariske Øer

Pris pr. person fra
kr. 12.795

Glæd dig til et 8-dages krydstogt væk fra vinter, kulde og sjap imod lune, skønne velkendte rejsemål på De Kanariske Øer. Vi sejler med det flotte MSC Opera, og skibet bringer os rundt til Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura, Madeira, Pa Palma og Lanzarote. Oplev alt, hvad De Kanariske Øer har at byde på og mere til. Krydstogtet inkluderer All Inclusive ombord og medfølgende dansk rejseleder samt udflugt på Madeira.

Vi starter og slutter vores krydstogt på den største af øerne – Tenerife. Forude venter besøg på Gran Canaria, La Palma, Fuerteventura og Lanzarote. Vi kommer også til den skønne portugisiske ø, Madeira, hvor vi har inkluderet en udflugt

På hele krydstogtet har du drikkevarepakken Easy inkluderet i rejsens pris, og da der også indgår fuld forplejning ombord er således tale om et all-inclusive krydstogt.

Vi sejler med et af MSCs hyggelige skibe, MSC Opera, som byder på et væld af gode faciliteter og dejlig forplejning. På hele rejsen sørger vores danske rejseleder for, at alle befinder sig godt ombord.


Vælg din krydstogtoplevelse


Alle Best Travels gæster på dette krydstogt får som minimum FANTASTICA-krydstogtoplevelsen, men du har også mulighed for at opgradere til AUREA-oplevelsen.

FANTASTICA

 • Fantastica-kahytterne findes både som indvendige, udvendige og balkonkahytter.
  Fantastica-kahytterne har bedre placeringer og er ofte lidt større end Bella-kahytterne. Jo højere dæk, desto højere pris, og det samme gælder størrelserne på Fantastica-kahytterne.
 • Prioriteret tidlig eller sen middag i restauranten i henhold til ønske - bliver først endelig bekræftet ombord på skibet.
 • Morgenmad i kahytten (levering af gratis morgenmad).
 • 20 % rabat på udvalgte forudbetalte pakker i specialrestauranter.

AUREA

 • Inkluderer alle fordelene fra Fantastica.
 • Tilgængelig for suiter og balkonkahytter med den bedste beliggenhed (højt oppe eller tæt på SPA-afdelingen).
 • Prioriteret boarding og aflevering af bagage på ankomstdagen.
 • Velkomstpakke i kahytten ( Prosecco + chokolade).
 • Adgang til et reserveret område i hovedrestauranten med ’My Choice Dining’ som tilbyder fleksible spisetider.
 • 24-timers roomservice (kun fri levering).
 • Eget soldæk kun for Aurea-gæster.
 • Gratis adgang til spa-området (Termisk område).
 • Balinesisk massage: Eksklusivt tilbud før krydstogtet. Tilgængeligt op til 2 dage før ombordstigning.
 • 10 % rabat på alle SPA-behandlinger købt ombord på skibet.
Rejseplan

Rejseplan

 • Dag 1 - Fly til Tenerife – Indkvartering (-22:00)
 • Dag 2 - Gran Canaria (06:00-22:00)
 • Dag 3 - Fuerteventura (09:00-20:00)
 • Dag 4 - På havet
 • Dag 5 - Madeira (07:00-18:00)
 • Dag 6 - La Palma (11:00-18:00)
 • Dag 7 - Lanzarote (09:00-18:00)
 • Dag 8 - Retur fra Tenerife
Hent pdf-udgave af rejsen
Map Tenerife Page 0001

Inkluderet i prisen

Direkte fly til Tenerife inkl. bagage og mad på flyet

Transfer lufthavn-skib t/r

7 overnatninger i valgt kahytskategori.

Helpension ombord, bestående af morgenmad, frokost og middag i skibets hovedrestaurant - samt adgang til buffet 20 timer i døgnet.

Drikkevarer ombord på skibet (Easy-drikkevarepakke)

 • Udvalg af husets vine på glas, fadøl (Heineken*), udvalgte alkoholiske drikke og cocktails, alkoholfri drikke, sodavand, juice på glas, mineralvand på flaske og varme drikke (kaffe, espresso, cappuccino, café latte, varm chokolade og te). Gælder ikke i specialrestauranterne og ej heller fra minibaren i kahytten. Ølmærket kan variere.

Udflugt på Madeira

Service-fee, som omfatter obligatoriske drikkepenge, på 12 euro/nat (værdi kr. 630,- pr person)

Erfaren dansk rejseleder

Daglig rengøring af kahyt

Et velplanlagt program og aktiviteter ombord

Varieret underholdning hver aften

Gratis adgang til mange aktiviteter, fitness, bibliotek, pool m.m.

Ikke inkluderet i prisen

Drikkevarer, som IKKE er inkluderet i Easy drikkevarepakken.

Øvrige udflugter

Spa-behandlinger og andet som købes og afregnes ombord

Evt. drikkepenge til lokalguider og chauffører

MSC Indvendig Junior dæk 9-10 IM2 kr. 875

MSC Udvendig med udsyn Junior dæk 7-8 kr. 1.750

MSC Balkon Kahyt på dæk 9 og 10 kr. 4.550

MSC Balkon kahyt kr. 6.300

Enekahyt:

MSC Indvendig Junior Dæk 9-10 IM2 kr. 7.875

MSC Udvendig med udsyn Junior Dæk 7-8 kr. 8.750

Dag 1

Fly til Tenerife – Indkvartering (-22:00)

Vi flyver direkte til Tenerife. Efter ankomsten kører vi samlet i egen bus til havnen i øens hovedstad, Santa Cruz. Her venter skibet MSC Opera på os, og vi imens vi lærer skibet at kende bringes bagagen til vores kahytter. Middag ombord – og sidst på aftenen letter vi anker.

Dag 2

Gran Canaria (06:00-22:00)

Endnu et velkendt rejsemål venter os, når vi i dag besøger Las Palmas på Gran Canaria. Også herfra er der gode muligheder for at tilkøbe udflugter – men hvorfor ikke nyde det gode vejr fra skibets soldæk?

Dag 3

Fuerteventura (09:00-20:00)

Vi lægger i dag til i Puerto del Rosario, som er hovedbyen på øen Fuerteventura. Øen er meget andet end blot de store sandstrande, som hvert år trækker mange turister til. På skibet er det muligt at tilkøbe udflugter rundt på øen.

Dag 4

På havet

Vi tilbringer en dejlig dag på havet med kurs mod Madeira. Du har rig mulighed for at slappe 100% af ombord på skønne MSC Opera.

Dag 5

Madeira (07:00-18:00)

Velankommet til den portugisiske ø Madeira, hvor vi i dag skal på udflugt. Efter morgenmaden ombord mødes vi med vores rejseleder, og går samlet en tur op i den gamle bydel af Funchal, som er øens hovedstad.

Vi forlader Funchal og kører til Madeiras højeste punkt Pico do Arieiro, som ligger i 1.810 m. højde. Når vejret viser sig fra sin gode side, er der herfra en helt fantastisk udsigt ud over hele øen. På vores videre færd gør vi stop i naturparken Ribeiro Frio, som er kendt for sin laurbærskov, inden vi atter fortsætter mod Santana. Her står nogle af de kendetegnende trekantede huse med stråtag. Vi spiser frokost på en lokal restaurant.

Vi fortsætter til den lille by Porto da Cruz, som ligger ved den enorme klippe Penha d'Águia - Ørnens klippe (på trods af, at der som sådan ikke findes ørne på Madeira!) og sætter herefter kursen mod Madeiras østligste punkt, Ponta São Lourenço. Her laver vi et fotostop og betragter den flotte men barske udsigt ud over klipperne.

Herefter kører vi atter mod Funchal, hvor vi er fremme sidst på eftermiddagen. Bussen sætter os af i den gamle bydel, således der er mulighed for tid på egen hånd – og måske lidt indkøb – inden man i eget tempo begiver sig tilbage til skibet.

Dag 6

La Palma (11:00-18:00)

Skibet lægger til havn i hovedbyen Santa Cruz de la Palma, og vi anbefaler, at man på egen hånd tager ind til centrum og går på byvandring i de brostensbelagte gader medvelbevarede minder fra den spanske kolonitid.

Du kan også på skibet købe en udflugt til øens vigtigste seværdighed, Nationalparken Caldera de Taburiente, der ligger midt på øen. Man mener, at vulkanen Taburiente kollapsede, og hele landskabet dermed brød sammen. Det er imponerende at betragte den kæmpe gryde (caldera), der har efterladt dybe kløfter og lodrette klippekanter, der rejser sig i mere end 2. 000 meters højde. Det er svært ikke at gå amok med kameraet!

Dag 7

Lanzarote (09:00-18:00)

Et sidste stop på de kanariske øer venter os, når vi i dag anløber Lanzarote. Denne ø er ukendt for mange, men begiver man sig rundt på denne vulkanø opdager man snart, at den er utrolig smuk. Vi kan anbefale at tage den korte tur med taxa eller bus ind til centrum af Arrecife, som byder på mange små butikker – og en dejlig lille strandpromenade.

Dag 8

Retur fra Tenerife

Tidligt om morgenen anløber vi atter Tenerife og en uges krydstogt er ved at være forbi. Der er naturligvis sørget for transporten fra skibet til lufthavnen, inden vi flyver direkte retur til Danmark.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse