MSC Cruises

Krydstogt til Japan og Sydkorea

Pris pr. person fra
kr. 28.995

Dette krydstogt begynder i den pulserende metropol Tokyo og fører dig ud på en uforglemmelig rejse gennem det østlige Asien med spændende stop undervejs. Rejsen begynder i Tokyo, Japans hovedstad, der byder på en blanding af moderne teknologi og kultur. Du kan udforske skyskrabere, templer og autentisk japansk mad.

Her overnatter vi på hotel, før vi stiger ombord på det lækre krydstogtskib MSC Bellisima.

Glæd dig til flere stop undervejs – blandt andet i Kanazawa, en by kendt for sin smukke Kenrokuen-have og velbevarede samurai-distrikt. Her kan du opleve den traditionelle japanske æstetik og historie.

Vi besøger også Busan i Sydkorea - en livlig havneby med en spændende blanding af moderne arkitektur og traditionel kultur. Gå på opdagelse i byens markeder, templer og smukke strande.
Under hele rejsen ombord på dit krydstogtskib kan du nyde komfortable faciliteter, udsøgt mad og en fantastisk udsigt over havet. Dette krydstogt giver dig mulighed for at udforske to forskellige kulturer og opleve nogle af Østasiens mest ikoniske destinationer - alt sammen i en luksuriøs og afslappende atmosfære.

Glæd dig til et eventyrligt krydstogt rundt i østens mystik – og så rejser vi med DIREKTE FLY fra Danmark.

OBS: udflugtsbeskrivelserne fra MSC er stadig undervejs. Vi vil opdatere programmet, når vi har fået mere information om udflugterne.

 

Vælg din krydstogtoplevelse


BELLA
Bella-kahytterne findes både som indvendige-, udvendige- og balkonkahytter. Bella-kahytterne er den mest prisvenlige kahytskategori.

 • Mulighed for at ønske tidlig eller sen middag i restauranten. Dit ønske er ikke garanteret, og det bekræftes først ombord. Bemærk, at hvis I rejser flere sammen (i flere kahytter), så kan det ikke garanteres, at I spiser sammen om aftenen.
 • Kun uspecificerede kahytter. Det er ikke muligt at vælge kahytsnummer på i Bella-kategorien og kahytsnummer bliver senest oplyst ved check-in på skibet.
 • Kahytterne er som regel mindst og Bella-kahytter med vindue eller balkon har ofte begrænset udsigt - eksempelvis grundet redningsbådenes placering

 

FANTASTICA
Fantastica-kahytterne findes både som indvendige, udvendige og balkonkahytter.
Fantastica-kahytterne har bedre placeringer og er ofte lidt større end Bella-kahytterne. Jo højere dæk, desto højere pris, og det samme gælder størrelserne på Fantastica-kahytterne.

 • Prioriteret tidlig eller sen middag i restauranten i henhold til ønske - bliver først endelig bekræftet ombord på skibet.
 • Morgenmad i kahytten (levering af gratis morgenmad).
 • 20 % rabat på udvalgte forudbetalte pakker i specialrestauranter.

 

AUREA
Inkluderer alle fordelene fra Fantastica.
Tilgængelig for suiter og balkonkahytter med den bedste beliggenhed (højt oppe eller tæt på SPA-afdelingen).

 • Prioriteret boarding og aflevering af bagage på ankomstdagen.
 • Velkomstpakke i kahytten ( Prosecco +  chokolade).
 • Adgang til et reserveret område i hovedrestauranten med ’My Choice Dining’ som tilbyder fleksible spisetider.
 • 24-timers roomservice (kun fri levering).
 • Eget soldæk kun for Aurea-gæster.
 • Gratis adgang til spa-området (Termisk område).
 • Balinesisk massage: Eksklusivt tilbud før krydstogtet. Tilgængeligt op til 2 dage før ombordstigning.
 • 10 % rabat på alle SPA-behandlinger købt ombord på skibet.
Rejseplan

Rejseplan

 • Dag 1 - Mod Japan
 • Dag 2 - Sansespirende Tokyo
 • Dag 3 - Afslapning i Tokyo og ombordstigning på krydstogtsskibet
 • Dag 4 - På havet
 • Dag 5 - Muroran, Japan (06:30-19:00)
 • Dag 6 - Sakata, Japan (10:00-19:00)
 • Dag 7 - Kanazawa, Japan (10.00-19:00)
 • Dag 8 - På havet
 • Dag 9 - Busan, Sydkorea (07:00-17:00)
 • Dag 10 - Yatsushiro, Japan (07:00-16:00)
 • Dag 11 - Kochi, Japan (13:00-23:00)
 • Dag 12 - Osaka, Japan (09:00-19:00)
 • Dag 13 - På havet
 • Dag 14 - Tokyo – hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejsen
Stepmap Map Krydstogt I Japan Og Sydkorea2024

Inkluderet i prisen

Fly København-Tokyo t/r inkl bagage (1 stk a 23 kg)

Transfer lufthavn-hotel/hotel-skib/skib-lufthavn

Frokost i Tokyo (dag 2)

Middag i Tokyo (dag 2)

Hotelovernatning i Tokyo

Morgenmad i Tokyo (dag 3)

11 nætter krydstogt i valgt kahytskategori på MSC Bellisima

Helpension ombord

EASY-drikkevarepakke

Drikkepenge til skibets personale (værdi kr. 1232)

Udflugter ifølge program (3 udflugter under anløbene i Busan i Korea, Kanazawa i Japan og Osaka i Japan)

Lokalguider på alle udflugter

Dansk rejseleder med på hele rejsen

Ikke inkluderet i prisen

Øvrig forplejning - herunder specialrestauranter ombord - samt drikkevarer ej omfattet af EASY drikkevarepakken og drikkevarer under opholdet i Tokyo.

Øvrige udflugter, evt. spa-behandlinger og andet som købes og afregnes ombord.

Indvendig kahyt (Deluxe) - FANTASTICA [IR1] kr. 1.000

Udvendig kahyt (Deluxe) - FANTASTICA [OR1] kr. 3.000

Kahyt med balkon (Deluxe) - FANTASTICA [BR1] kr. 5.000

Kahyt med balkon (Deluxe) - FANTASTICA [BR2] kr. 7.000

Kahyt med balkon (Premium) - AUREA - [BR2] kr. 7.000

 

Indvendig kahyt - BELLA [IB] - enebrug kr. 12.000

Udvendig kahyt (Deluxe) - FANTASTICA [OR1] - enebrug kr. 15.000

Kahyt med balkon (Deluxe) - FANTASTICA [BR1] - enebrug kr. 17.000

Dag 1

Mod Japan

Om formiddagen flyver vi direkte fra Danmark mod Japans hovedstad.

Dag 2

Sansespirende Tokyo

Ankomst om morgenen til Tokyo - en af verdens største byer, som konstant er i bevægelse. Byen sammenlignes derfor oftest med New York. Overalt er der en strøm af mennesker, hightech, mode og funklende lysreklamer. Her har man passion for alt nyt.
Det er godt at strække benene lidt efter flyrejsen, og vi byder derfor velkommen med en afslappende gåtur i Tokyos berømte Ueno Park – et fredfyldt område, der er populær året rundt. Her oplever vi japanerne på slap line. Børn i skoleuniformer, kærestepar, forretningsmænd og bedstemødre klædt i traditionelle kimonoer.

Tokyo har en fortryllende madscene og er kendt for sushi og nudler i topklasse. På en hyggelig lokal restaurant introduceres vi til japansk gastronomi med en dejlig sushi-frokost, inden vi fortsætter til den 243 meter høje Metropolitan Government Building. Med elevator kører vi til toppen af bygningen, hvorfra vi har en enestående udsigt over millionbyen. Derefter fortsætter vi til Nijibashi-broen, hvorfra vi får et glimt af Kejserpaladset og den imponerende have, der ligger som en oase med sit udstrakte grønne område i hjertet af storbyen. Der er ikke adgang til selve paladset, hvor kejserfamilien bor.

Om eftermiddagen checker vi ind på vores hotel i det populære Ikebukuro område.

Middag på lokal restaurant.

Dag 3

Afslapning i Tokyo og ombordstigning på krydstogtsskibet

Formiddagen er afsat til afslapning eller tid på egen hånd. Måske frister lidt shopping i det berømte Ginza-kvarter? Vi kan anbefale et besøg i Rikugien-haven, der tælles blandt Tokyos smukkeste landskabshaver. I miniature er 88 scener fra berømte digte gengivet i parken. Her findes også en stor dam, der er forbundet med et netværk af stier med tehuse, som er omgivet af menneskeskabte bakker og skovområder.

Hen på eftermiddagen mødes vi på hotellet, og køres til havnen. Her indkvarteres vi på MSC Belllisima og nyder den første middag ombord.

Dag 4

På havet

Nyd en afslappende dag ombord, hvor vi for alvor lærer skibet at kende. Vores rejseleder vil også i dag fortælle om programmet for krydstogtet og de mange muligheder ombord.

Dag 5

Muroran, Japan (06:30-19:00)

Muroran er en by med en fascinerende blanding af industri, natur og kultur. Selvom den er kendt for sin industrielle aktivitet, har den stadig smukke naturskønheder at byde på, og den har sin egen unikke kulinariske arv. Muroran er en by beliggende på den sydvestlige kyst af Hokkaido, den nordligste ø i Japan.

Dag 6

Sakata, Japan (10:00-19:00)

Sakata er en charmerende japansk by, der tilbyder en unik blanding af kultur, historie og naturskønhed. Sakata er en by beliggende i Yamagata-præfekturet på Honshu, Japans største ø. Sakata har en lang historie og blev grundlagt for flere århundreder siden. Byen har historiske distrikter og velbevarede bygninger, der afspejler sin rige kultur og traditioner.

Dag 7

Kanazawa, Japan (10.00-19:00)

På den inkluderede udflugt skal vi dag opleve Japan fra en anden side, når vi tager på byrundtur i Kanazawa. Vi lægger ud med et besøg i Nagamachi-distriktet, hvor du kan udforske det velbevarede samuraikvarter. Gaderne er flankeret af smukke samuraiboliger og byder på en atmosfære fra Japans feudalperiode. Et andet højdepunkt venter, når vi besøger Kenrokuen - en af Japans mest berømte og smukke haver. Denne traditionelle japanske have byder på maleriske stier, tehus, broer og smukke blomster. Vi besøger også Higashi-chaya-distriktet, hvor du kan opleve den traditionelle japanske atmosfære. Dette område er kendt for sine bevarede geisha-huse og te-huse, hvor du kan nyde japansk te og traditionelle søde godbidder.

Dag 8

På havet

Endnu en afslappende dag på vores flydende hotel venter

Dag 9

Busan, Sydkorea (07:00-17:00)

Vi er nu ankommet til Sydkorea, og også her har vi inkluderet en udflugt (med frokost) både rundt i Busan og i området omkring byen.

En afslappet busrejse gennem det smukke landskab fører os først til Haedong Yonggungsa-templet. Beliggende i en stenet kulisse ved havet, nås templet via 108 trin flankeret af flere Buddha-statuer. Efter lidt tid til at udforske templet går turen videre til Dongbaekseom Island. Terrassen herfra byder på udsigt til Oryukdo Island, Gwangan Bridge, Dalmaji Hill og stranden. Flere flotte udsigtspunkter venter, når vi når Yongdusan Park, hvorfra du kan nyde udsigter over Busan havn. Sidst, men ikke mindst, bliver der mulighed for at shoppe, når vi besøger det traditionelle Gukje Market - et af Sydkoreas største.

Dag 10

Yatsushiro, Japan (07:00-16:00)

Yatsushiro

Yatsushiro er en by beliggende i Kumamoto-præfekturet på Kyushu, Japans sydvestlige ø. Yatsushiro har en lang historie, der går tilbage til oldtiden, og byen har rødder i Japans kulturelle og historiske arv. Den har historiske templer, helligdomme og steder af kulturel betydning.

Dag 11

Kochi, Japan (13:00-23:00)

Kochi slottet

Kochi er en charmerende by i Shikoku-regionen, der byder på en kombination af kultur, historie og natur.

Dag 12

Osaka, Japan (09:00-19:00)

I Osaka venter en inkluderet udflugt til Kyoto. Kyoto er centrum for japansk kultur og tradition. Byen har bevaret sin historiske arv og har utrolig mange vidunderlige templer, helligdomme og kulturelle steder. En udflugt fra Osaka til Kyoto er derfor en fantastisk måde at udforske Japans kulturelle hovedstad og opleve nogle af landets mest ikoniske seværdigheder. Turen begynder fra skibet i Osaka, der ligger omkring 40 kilometer sydvest for Kyoto. Glæd dig blandt andet til at opleve en af Kyotos mest ikoniske seværdigheder - Kinkaku-ji, eller Det Gyldne Tempel. Dette tempel er berømt for sin forgyldte ydre facade og de smukke omgivelser.

Dag 13

På havet

MSC19018244

Vores fantastiske krydstogt nærmer sig sin afslutning, og turen sidste hele dag går med afslapning på skibet.

Dag 14

Tokyo – hjemrejse

Så snart skibet når Tokyo, samles vi og kører til lufthavnen. Her venter maskinen fra SAS os, og vi flyver retur til København. Grundet tidsforskellen er vi hjemme igen allerede samme aften.

Vælg din krydstogtoplevelse


BELLA
Bella-kahytterne findes både som indvendige-, udvendige- og balkonkahytter. Bella-kahytterne er den mest prisvenlige kahytskategori.

 • Mulighed for at ønske tidlig eller sen middag i restauranten. Dit ønske er ikke garanteret, og det bekræftes først ombord. Bemærk, at hvis I rejser flere sammen (i flere kahytter), så kan det ikke garanteres, at I spiser sammen om aftenen.
 • Kun uspecificerede kahytter. Det er ikke muligt at vælge kahytsnummer på i Bella-kategorien og kahytsnummer bliver senest oplyst ved check-in på skibet.
 • Kahytterne er som regel mindst og har ofte begrænset udsigt.

 

FANTASTICA
Fantastica-kahytterne findes både som indvendige, udvendige og balkonkahytter.
Fantastica-kahytterne har bedre placeringer og er ofte lidt større end Bella-kahytterne. Jo højere dæk, desto højere pris, og det samme gælder størrelserne på Fantastica-kahytterne.

 • Prioriteret tidlig eller sen middag i restauranten i henhold til ønske - bliver først endelig bekræftet ombord på skibet.
 • Morgenmad i kahytten (levering af gratis morgenmad).
 • 20 % rabat på udvalgte forudbetalte pakker i specialrestauranter.

 

AUREA
Inkluderer alle fordelene fra Fantastica.
Tilgængelig for suiter og balkonkahytter med den bedste beliggenhed (højt oppe eller tæt på SPA-afdelingen).

 • Prioriteret boarding og aflevering af bagage på ankomstdagen.
 • Velkomstpakke i kahytten (Aneri Prosecco + Venchi chokolade).
 • Adgang til et reserveret område i hovedrestauranten med ’My Choice Dining’ som tilbyder fleksible spisetider.
 • 24-timers roomservice (kun fri levering).
 • Eget soldæk kun for Aurea-gæster.
 • Gratis adgang til spa-området (Termisk område).
 • 40 % rabat på forudbetalte SPA-pakker.
 • 10 % rabat på alle SPA-behandlinger købt ombord på skibet.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse