Frankfurt
Rhinen Vinter
Mainz

Rhinen

Julekrydstogt på Rhinen med fly

Pris pr. person fra
kr. 6.995

Tag med på et eventyrligt julekrydstogt langs Rhinen med Best Travel, og oplev de festligt pyntede julemarkeder i hjertet af Europa. Fra hyggelige Frankfurt til charmerende Koblenz, Mainz og Rüdesheim venter en stemningsfuld rejse med rig mulighed for at nyde lokale delikatesser og unik håndværk. Vi sejler med det komfortable 4-stjernede M/S Leonora med helpension, hvor vi forkæles med vidunderlig julestemning. Rejsen inkluderer fly direkte fra Billund eller København til Frankfurt, transfer og dansk rejseleder.

Få en uforglemmelig oplevelse ved at besøge de stemningsfyldte julemarkeder i de charmerende og velrenommerede byer langs Rhinen på et hyggeligt flodkrydstogt på en af Europas mest betagende floder. Ved hvert eneste stop venter en fortryllende julestemning, hvor du kan udforske boder fyldt med duftende glühwein, julegodter og lokale delikatesser, der præsenteres side om side med legetøj, julepynt og håndværkskunst.

Vi undgår den lange rejse på de tyske motorveje og flyver nemt og bekvemt direkte til Frankfurt, hvor det flotte 4+-stjernede flodkrydstogtskib M/S Leonora venter os. Glæd dig til at blive forkælet med lækker mad og komfortable kahytter på et af vores mest populære skibe.

Gæsteanmeldelser af rejsen

Julekrydstogt på Rhinen med fly

Rejseplan

  • Dag 1 - Direkte fly til Frankfurt
  • Dag 2 - Frankfurt (-16.00) og Mainz (21.30-)
  • Dag 3 - Mainz (-18.00) og Rüdesheim (20.00-)
  • Dag 4 - Rüdesheim (-13.30) og Koblenz (17.30-)
  • Dag 5 - Hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejsen
Stepmap Map Template 2022

Inkluderet i prisen

Fly til/fra Frankfurt inkl. bagage

Transfer lufthavn-skib t/r

4 overnatninger i valgt kahytskategori

Helpension ombord bestående af morgenbuffet, 4-retters frokost eller buffet og 4-retters aftensmad. Pensionen starter med aftensmad dag 1 og slutter med morgenmad dag 5

2 glas øl eller vin er inkluderet til frokost og aftensmad

Udflugter ifølge program - herunder besøg på julemarkederne i Frankfurt, Mainz, Rüdesheim og Koblenz!

Dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

Øvrige drikkevarer

Service-fee, som omfatter obligatoriske drikkepenge, på 32 € pr. person som afregnes lokalt/ombord.

Dækstillæg på M/S Leonora

  • Kahyt på mellemdæk med fransk altan kr. 1.100
  • Kahyt på øvre dæk med fransk altan 1.600
  • Suite på øvre dæk med fransk altan kr. 2.800
  • Tillæg for enekahyt kr. 2.000 (+ evt. dækstillæg)

Valg af fast kahyt kr. 400 (kan tilvælges tættere på afrejse)

Fast plads i bussen til/fra lufthavnen i Frankfurt kr. 200-300

Drikkepakke på Leonora: Huset vin, husets øl og sodavand ad libitum – alt serveret i glas - serveres dagligt mellem kl. 11:00 og 23:00. (skal vælges af alle i kahytten) kr. 600

Dag 1

Direkte fly til Frankfurt

På kun godt én time flyver vi direkte til Frankfurt. Efter bagageudleveringen bliver vi i egen bus kørt direkte til skibet, hvor besætningen bringer bagagen ombord til de dejlige kahytter.

Allerede på turens første dag vil der være mulighed for at opleve den hyggelige julestemning i Frankfurt.

Vi mødes herefter ombord til en velkomstcocktail og præsentation af skibets besætning inden vi nyder en lækker middag i skibets restaurant.

Vi forlader først Frankfurt imorgen, så hvorfor ikke ikke bruge i aften til at opleve byens flotte julelys - eller måske indtage et glas i en af de mange vinbarer i byen?

Dag 2

Frankfurt (-16.00) og Mainz (21.30-)

Efter morgenmaden ombord følges vi med vores rejseleder i land. Selvom byen måske mest er kendt sin flotte skyline af højhuse, så byder byens gamle centrum på hyggelig julestemning. Og allerede her besøger vi turens første julemarked. De lokale betegner faktisk julemarkedsområdet omkring Römerberg og Paulsplatz som blandt de flotteste i landet.

Der bliver god tid til at nyde byen og juleshoppe på egen hånd, inden vi går tilbage til skibet og nyder en sen frokost

Om eftermiddagen forlader vi Frankfurt og sætter kursen mod Mainz, som vi ankommer til efter middagen ombord

Dag 3

Mainz (-18.00) og Rüdesheim (20.00-)

Efter morgenmaden ombord tager vores rejseleder os med på en byvandring rundt i Mainz, hvor vi blandt andet kommer forbi den smukke Stefanskircke - og den fine gamle middelalderbydel.

Byen har naturligvis også et smukt julemarked, og da vi først forlader byen til aften er der rig mulighed for at gå på oplevelse på egen hånd.

Om aftenen venter en festlig aften med kaptajnens galla-middag, som består af en lækker 5-retters menu. Middagen foregår imens vi sejler mod den berømte og meget hyggelige vinby Rüdesheim, hvor skibet ligger til næste dag.  Der er således mulighed for at besøg i den kendte Drosselgasse efter middagen ombord.

Dag 4

Rüdesheim (-13.30) og Koblenz (17.30-)

Efter morgenmaden besøger vi byens meget flotte julemarked, som strækker sig over flere gader. Der er rig mulighed for at komme ind og få varmen i de mange vinstuer overalt i byen. Rüdesheim er en by fuld af liv og munterhed – og det er ikke uden grund, at så mange gæster kommer igen og igen

Frokost på skibet – og om eftermiddagen venter en fin naturoplevelse. Vi sejler på ”Den Romantiske Rhin”, en særlig smuk del af Rhinen, som er på UNESCO's Verdensarvsliste. Det dramatiske landskab er som taget ud af et folkeeventyr - smukke skiferbjerge med vinmarker på terrasser, middelalderborge på hver anden bakketop og maleriske vinlandsbyer med bindingsværkshuse og gotiske kirker. Vi passerer også Rhinens smalleste sted med den berømte Lorelei-klippe, hvor stærk strøm og skjulte klipper i vandet tidligere forårsagede mange forlis. 

Sidst på eftermiddagen anløber vi byen Koblenz, hvor vi besøger turens sidste julemarked.

Vi nyder herefter en dejlig middag sammen på skibet.

Dag 5

Hjemrejse

Vi nyder endnu en lækker morgenmad ombord og tager afsked med skibets besætning.  Vi spadserer herefter sammen ud til Deutsches Eck, hvor floderne Rhinen og Mosel mødes. Herefter kører vi det korte stykke til lufthavnen i Frankfurt og allerede om eftermiddagen er vi tilbage i Danmark

Flytiderne finder du på din billet - på afgange med senere hjemrejse fra Frankfurt vil der være indlagt mere tid til juleshopping i Koblenz inden afrejsen mod lufthavnen.

Bemærk, at der i lufthavnen i Frankfurt kan være længere gå-afstande til/fra busparkeringen.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse