MSC Grandiosa

Krydstogter med All Inclusive

Bestil dit krydstogt til Middelhavet, Norge, Nordkap og Svalbard eller Østersøen senest d. 29/1 2021 og få en GRATIS Easy drikkevarepakke med ved bestilling.

OBS: Gælder for alle krydstogtbestillinger foretaget i perioden 30. oktober 2020 til 29. januar 2021 med MSC Cruises og Best Travel på krydstogter i perioden fra 1. marts 2021 til 30. oktober 2021.

Hvad får jeg med i prisen?

Med i prisen følger både muligheden for uden gebyr at ændre dit krydstogt samt drikkevarepakken EASY, som giver dig:

Ubegrænset antal drikkevarer med priser op til € 6 – eksempelvis fadøl, husets vin serveret i glas, udvalg af spiritus, cocktails og aperitifs, alkoholfrie cocktails, sodavand og juice, mineralvand i flaske samt diverse varme drikke (espresso, cappucino, caffe latte, te, chokolade).

Hvilke særlige vilkår gælder?

En eventuel annullering vil ske i henhold til Best Travels normale vilkår – men særligt for denne kampagne gælder det, at det er muligt at ændre sit krydstogt til et andet krydstogt med MSC Cruises eller blot til en anden afrejsedato! Dette kan gøres uden ændringsgebyr frem til 15 dage før afrejse på krydstogter med afrejse fra København – og frem til 30 dage før afrejse på øvrige krydstogter. Bemærk, at en ombookning vil ske til de aktuelle priser. Det vil eksempelvis sige, at du skal betale prisforskellen, hvis du booker om til et dyrere krydstogt – og at den inkluderede drikkevarepakke ikke nødvendigvis følger med!

Krydstogter - en afslappende rejseform

Krydstogter bliver mere og mere populære, og når man selv har prøvet, forstår man hvorfor! På et krydstogt med MSC Cruises kan du slappe af og lade alle oplevelserne komme til dig. Ombord er der ingen stress og jag - kun god mad, hyggelige aktiviteter, flot underholdning og tid til at nyde udsigten over havet og de skiftende landskaber, som skibet sejler forbi. 

Loading...

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse