Kort over Portugal

Portugal/Madeira & corona

Relevant coronainformation for dig, som skal rejse til Portugal og Madeira med Best Travel. Her følger oplysninger om brug af mundbind, coronapas, indrejseformular samt vaccination.

Bemærk, at du skal udfylde den rigtige indrejseformular - der findes en særskilt for Madeira og en anden for det øvrige Portugal, som vore gæster til Algarve skal anvende.

Vaccination & Test

Der er ingen krav om vaccination for COVID-19 for at rejse ind i Portugal.

Alle gæster, som er ældre end 12 år skal ved afrejsen kunne fremvise en frisk negativ test (Kvik-test max 48 timer gammel og PCR max 72 timer gammel). Dette gælder uanset om man er vaccineret eller ej!

Coronapas

Der er IKKE krav om at vise coronapas ved hotelophold eller på restauranter. Men du skal medbringe dit coronapas for at dokumentere, at du enten er færdigvaccineret eller testet negativ forud for afrejsen fra Danmark.

Mundbind og lokale regler

Du skal anvende mundbind i lufthavnen i Danmark, på flyvningen samt i lufthavnene undervejs. I lufthavn og på flyet anerkendes stofmundbind og visir ikke som gyldigt mundbind. Mundbind kan fjernes ved indtagelse af mad/drikke. I Portugal er det obligatorisk at bære mundbind indendørs – herunder også i de busser, vi benytter.

På Madeira skal restauranter/barer etc lukke senest kl. 01.00 og i øjeblikket skal der også bæres mundbind udendørs på Madeira på steder, hvor det ikke er muligt at holde afstand.

Indrejseformular Madeira

Hver rejsende skal inden afrejsen udfylde en indrejseformular, som skal medbringes og vises på forlangende. Best Travel udsender en vejledning hertil ca. 7 dage inden afrejsen. Indrejseformularen skal fremvises både ved afrejsen fra Danmark samt igen ved ankomsten til Madeira. Ved hjemrejse til Danmark skal du IKKE vise nogle papirer eller udfylde noget på forhånd.

Download guide til indrejseformular for Madeira

Link til indrejseformular for Madeira

 

Indrejseformular Algarve

Hver rejsende skal inden afrejsen udfylde en indrejseformular/forhåndsregistrering, som skal medbringes og vises på forlangende. Den er ganske let at udfylde og vi anbefaler at du printer formularen, når du har udfyldt den og medbringer denne på rejsen. Ved hjemrejse til Danmark skal du IKKE vise nogle papirer eller udfylde noget på forhånd.

Link til indrejseformular Algarve

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til Om rejser og coronavirus

Din henvendelse