Kort over Portugal

Portugal/Madeira & corona

Relevant coronainformation for dig, som skal rejse til Portugal og Madeira med Best Travel. Her følger oplysninger om brug af mundbind, coronapas, indrejseformular samt vaccination.

Vaccination

Der er ingen krav om vaccination for COVID-19 for at rejse ind i Portugal. Hvis du ikke er vaccineret, skal du forud for rejsen fremvise frisk negativ test 

Coronapas

Der er IKKE krav om at vise coronapas ved hotelophold eller på restauranter. Men du skal medbringe dit coronapas for at dokumentere, at du enten er færdigvaccineret eller testet negativ forud for afrejsen fra Danmark.

Mundbind og lokale regler

Du skal anvende mundbind i lufthavnen i Danmark, på flyvningen samt i lufthavnene undervejs. I lufthavn og på flyet anerkendes stofmundbind og visir ikke som gyldigt mundbind. Mundbind kan fjernes ved indtagelse af mad/drikke. I Portugal er det obligatorisk at bære mundbind indendørs – herunder også i de busser, vi benytter.

På Madeira skal restauranter/barer etc lukke senest kl. 01.00.

Indrejseformular

Hver rejsende skal inden afrejsen udfylde en indrejseformular, som skal medbringes og vises på forlangende. Best Travel udsender en vejledning hertil ca. 7 dage inden afrejsen. Indrejseformularen skal fremvises både ved afrejsen fra Danmark samt igen ved ankomsten til Portugal. Ved hjemrejse til Danmark skal du IKKE vise nogle papirer eller udfylde noget på forhånd.

Download guide til indrejseformular

Link til indrejseformular for Portugal og Madeira

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til Om rejser og coronavirus

Din henvendelse