Japanmap

Japan & corona

Relevant coronainformation for dig, som skal til Japan med Best Travel. Her følger oplysninger om brug af mundbind, coronapas, indrejseformular samt vaccination.

Vaccinationskrav

Der er ikke længere krav om, at man skal være vaccineret mod Covid-19 for at rejse ind i Japan - men er du ikke færdigvaccineret er der krav om testning før afrejse.

Du finde seneste information her

Coronapas

Det danske coronapas anerkendes som dokumentation for testresultat og vaccination, men IKKE for immunitet efter tidligere smitte.

Mundbind

Der er fortsat krav om at bære mundbind indendørs langt de fleste steder i Japan. Der er ikke påbud om brug af mundbind udendørs, men anvendelsen er fortsat meget udbredt. Den japanske befolkning følger i stor udstrækning de japanske myndigheders vejledende råd, at det ikke er nødvendigt at bære mundbind, selv om man står tæt sammen udendørs, hvis man undlader at samtale. I andre tilfælde anbefales brug af mundbind.

Indrejseformular

Det er et krav at alle rejsende før indrejse til Japan skal udfylde og indlevere spørgeskema ("Questionnaire") til brug for karantæneprocedure i ankomstlufthavnen. Registreringen gøres via Visit Japan Web og skal gennemføres mindst 6 timer før indrejse (Fast Track): https://www.hco.mhlw.go.jp/en/#news.

Ambassaden anbefaler, at man læser de generelle informationer på de japanske sundhedsmyndigheders hjemmeside, som beskriver indrejsereglerne til Japan: https://www.mhlw.go.jp/stf/covid-19/bordercontrol.html.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse