Aktiv 1Italien (1)

Italien & corona

Relevant coronainformation for dig, som skal til Italien med Best Travel. Her følger oplysninger om brug af mundbind, coronapas, indrejseformular samt vaccination.

Vaccination

Der er ingen krav om vaccination for COVID-19 for at rejse ind i Italien. Hvis du ikke er vaccineret, skal du forud for rejsen fremvise frisk negativ test samt (for egen regning) testes under opholdet.

Coronapas

Der er krav om at fremvise coronapas (i Italien kaldet ”Green Pass”) i en række situationer. Dette gælder først og fremmest i forbindelse med indendørs restaurantbesøg, udendørs forestillinger, events, sportsbegivenheder, museer, kulturinstitutter, svømmehaller, sportshaller, fitnesscentre, messer, konferencer, tema- og forlystelsesparker, spillehaller mv. Der er IKKE krav om at vise coronapas ved hotelophold.

Mundbind

Du skal anvende mundbind i lufthavnen i Danmark, på flyvningen samt i lufthavnen i Italien. I lufthavn og på flyet anerkendes stofmundbind og visir ikke som gyldigt mundbind. Mundbind kan fjernes ved indtagelse af mad/drikke. I Italien er det obligatorisk at bære mundbind indendørs – herunder også i busserne vi benytter.

Ligeledes skal mundbind benyttes udendørs på steder med mange mennesker tæt samlet. Denne regel gælder kun på italienske rejsemål syd for Rom.

Indrejseformular

Du skal udfylde en indrejseformular, som skal medbringes og vises på forlangende. Best Travel udsender en vejledning hertil ca. 7 dage inden afrejsen. Indrejseformularen skal fremvises ved ombordstigning på flyet fra Danmark. Ved hjemrejse til Danmark skal du IKKE vise nogle papirer eller udfylde noget på forhånd.

Download guide til indrejseformular

Link til indrejseformular for Italien

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til Om rejser og coronavirus

Din henvendelse