Aktiv 1Italien (1)

Italien & corona

Relevant coronainformation for dig, som skal til Italien med Best Travel. Her følger oplysninger om brug af mundbind, coronapas, indrejseformular samt vaccination.

Vaccination & Testning

Der er i øjeblikket krav om vaccination mod COVID-19 for at rejse ind i Italien.

Bemærk, at alle gæster - uanset vaccinestatus - ved ankomsten til Italien skal kunne fremvise en negativ test, som højst er 24 timer gammel (Kvik-test) eller 48 timer gammel (PCR-test).

Coronapas

Der er krav om at fremvise coronapas (i Italien kaldet ”Green Pass”) i en række situationer. Dette gælder først og fremmest i forbindelse med indendørs restaurantbesøg, udendørs forestillinger, events, sportsbegivenheder, museer, kulturinstitutter, svømmehaller, sportshaller, fitnesscentre, messer, konferencer, tema- og forlystelsesparker, spillehaller mv. 

Mundbind

Du skal anvende mundbind i lufthavnen i Danmark, på flyvningen samt i lufthavnen i Italien. I lufthavn og på flyet anerkendes stofmundbind og visir ikke som gyldigt mundbind. Mundbind kan fjernes ved indtagelse af mad/drikke. I Italien er det obligatorisk at bære mundbind indendørs – herunder også i busserne vi benytter.

Ligeledes skal mundbind benyttes udendørs på steder med mange mennesker tæt samlet. 

Indrejseformular

Du skal udfylde en indrejseformular, som skal medbringes og vises på forlangende. Best Travel udsender en vejledning hertil ca. 7 dage inden afrejsen. Indrejseformularen skal fremvises ved ombordstigning på flyet fra Danmark. Ved hjemrejse til Danmark skal du IKKE vise nogle papirer eller udfylde noget på forhånd.

Download guide til indrejseformular

Link til indrejseformular for Italien

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til Om rejser og coronavirus

Din henvendelse