Greeceaktiv 1

Grækenland & corona

Relevant coronainformation for dig, som skal rejse til Grækenland med Best Travel. Her følger oplysninger om brug af mundbind, coronapas, indrejseformular samt vaccination.

Vaccination

Der er ingen krav om vaccination for COVID-19 for at rejse ind i Grækenland. Hvis du ikke er vaccineret, skal du forud for rejsen og ved ankomsten fremvise frisk negativ test. Læs endvidere afsnittet om coronapas.

Coronapas

Der er IKKE krav om at vise coronapas ved hotelophold - men derimod er det et krav, at man er færdigvaccineret og kan dokumentere dette for at spise på indvendige restauranter og sidde indvendigt på barer.

Mundbind

Du skal anvende mundbind i lufthavnen i Danmark, på flyvningen samt i lufthavnen i Grækenland. I lufthavn og på flyet anerkendes stofmundbind og visir ikke som gyldigt mundbind. Mundbind kan fjernes ved indtagelse af mad/drikke. I Grækenland er det obligatorisk at bære mundbind indendørs – herunder også i de busser, vi benytter.

Indrejseformular

Du skal udfylde en indrejseformular, som skal medbringes og vises på forlangende. Best Travel udsender en vejledning hertil ca. 7 dage inden afrejsen. Indrejseformularen skal fremvises ved ombordstigning på flyet fra Danmark og igen ved ankomsten til Grækenland. Ved hjemrejse til Danmark skal du IKKE vise nogle papirer eller udfylde noget på forhånd.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til Om rejser og coronavirus

Din henvendelse