Aktiv 2Cruise

Donau & corona

Relevant coronainformation for dig, som skal på krydstogt på Donau med Best Travel. Her følger oplysninger om brug af mundbind, coronapas, indrejseformular samt vaccination.

Vaccination & Test

Der er krav om vaccination mod COVID-19 for at rejse med Best Travel på Donau.  Vores information forudsætter derfor, at du er færdigvaccineret.

Der er desuden krav om, at man ved afrejsen kan fremvise en negativ PCR-test (ikke ældre end 72 timer)

Coronapas

Der er krav om at fremvise coronapas flere steder på turen. Det er ikke alle steder, at den elektroniske version godkendes, så sørg for hjemmefra at udskrive dit coronapas (gerne i et par eksemplarer).

Mundbind

Du skal anvende mundbind i lufthavnen i Danmark, på flyvningen samt i lufthavnene undervejs.  I lufthavn og på flyet anerkendes stofmundbind og visir ikke som gyldigt mundbind. Mundbind kan fjernes ved indtagelse af mad/drikke. På skibet er det obligatorisk at bære mundbind, når man bevæger sig rundt indendørs på skibet - ligesom mundbind også skal anvendes i de busser, vi benytter.

I de fleste lande vi besøger, må man forvente brug af mundbind indendørs i butikker og restauranter.

Bemærk, at mundbind i Østrig skal være af typen FFP2!

Indrejseformular

Du skal udfylde en række indrejseformularer før din afrejse fra Danmark. I øjeblikket skal der bl.a. udfyldes indrejseformular for Kroatien og Slovakiet. I Rumænien skal du udfylde en formular ved ankomsten og fremvise sammen med dit coronapas. Best Travel udsender information og instruktion 7 dage før afrejsen. Ved hjemrejse til Danmark skal du IKKE vise nogle papirer eller udfylde noget på forhånd.

Link til indrejseformular for Kroatien

Link til indrejseformular for Slovakiet

Plads i bussen

Flere steder på turen kræves det, at hele række 1 friholdes for at sikre afstand til chaufføren. Det betyder, at række 1 her starter på bussens 2. række etc. Har du bestilt plads på 1 række - vil du derfor rent fysisk sidde på bussens 2. række.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til Om rejser og coronavirus

Din henvendelse