coronavirus

Om rejser og coronavirus

Har du spørgsmål til coronavirussens betydning for afviklingen af din rejse? Vi har på denne side samlet svar på en lang række af de typiske spørgsmål, som vi dagligt modtager fra vores gæster.

Finder du ikke svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os pr. tlf. 7020 9899 eller udfylde formularen nederst på siden, hvorefter vi vil kontakte dig. Vi beder om forståelse for, at man til tider kan opleve længere svartid end normalt.

Generel information

UDENRIGSMINISTERIET FRARÅDER ALLE REJSER TIL OG MED 31. MAJ
Det betyder, at alle afrejser til og med den 31. maj annulleres. Alle berørte gæster er nu kontaktet og refunderingen af det indbetalte beløb er undervejs - for langt de fleste har overførslerne allerede fundet sted.

ALLE REJSEMÅL MED AFREJSE EFTER 1. JUNI
Udenrigsministeriets rejsevejledninger gælder kun rejser frem til den 31. maj.

Såfremt disse rejsevejledninger forlænges yderligere, således det påvirker din rejse, kontakter vi dig naturligvis direkte.

Ønsker du at annullere en rejse med afrejse efter 1. juni vil dette ske mod gebyr jf. vores almindelige betingelser (pkt. 6).

Ønsker du at flytte din afrejse til senere på året - eller helt udskyde rejsen til 2021 - anbefaler vi, at du læser den information, som vi har sendt ud til dig og andre gæster tilbage i april. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 70209899 - vi står altid klar til at hjælpe!

LÆS GERNE DE OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL HERUNDER

Senest opdateret: 19. maj 2020

Ofte stillede spørgsmål

Det gør du lige her på denne side, som vi opdaterer løbende.  Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, men den seneste information vil altid fremgå af hjemmesiden, og du vil således oftest kunne få svar på dine spørgsmål her.

Hvis Udenrigsministeriet forlænger det nuværende påbud mod rejser til udlandet til også at omfatte din rejse, vil du blive kontaktet af os – du behøver altså ikke at kontakte os, hvis situationen opstår. Når vi kontakter dig, vil vi også informere dig om, hvordan det indbetalte beløb tilbagebetales.

Er der under 14 dage til din afrejse, vil vi kontakte dig og informere dig om, hvordan det indbetalte beløb tilbagebetales. Bemærk, at det kun er muligt at annullere en rejse med henvisning til Udenrigsministeriets rejsevejledninger, hvis der er mindre end 14 dage til afrejse.

Ja, du kan jf. vores betingelser indtil 60 dage før afrejsen - mod et gebyr på kr. 1.000 pr. bestilling (ikke pr. person!) - flytte afrejsen til den samme rejse senere på sæsonen. Findes der afrejsedatoer i 2021, vil det også være muligt at flytte rejsen hertil.

 

Vi gør alt for at skabe tryghed blandt vore gæster, og i mange tilfælde kan vi også mindre end 60 dage før afrejsen ændre din afrejsedato. Kontakt os på tlf. 70209899 for yderligere information.

Hvis du ønsker at annullere din rejse på et tidspunkt, hvor Udenrigsministeriet hverken fraråder alle rejser – eller fraråder rejser specifikt til dit rejsemål med afrejse indenfor de næste 14 dage - vil annulleringen ske i henhold til vores almindelige betingelser og dermed udelukkende mod gebyr.

Ja, det skal du. Ellers vil din rejse blive annulleret, og det indbetalte depositum går tabt. Dette bekræftes også af Forbrugerrådet og Rejsegarantifonden. Du kan læse mere herom hos Rejsegarantifonden

Norwegian har fremlagt en plan, som muligvis betyder, at man kun flyver norske indenrigsflyvninger frem til foråret 2021. Men Norwegian revurderer løbende situationen, og derfor annullerer de kun typisk 6-8 uger frem.

 

For at skabe øget tryghed blandt vore gæster er vi dog igang med at ombooke en lang række afgange til enten at flyve med SAS eller SunClass Airlines. Hvis der kommer ændring af flyselskab på netop din rejse, vil du naturligvis blive kontaktet herom.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan coronavirussen påvirker din rejse, henviser vi til vores corona-informationsside

Din henvendelse