Spicers Guesthouse

Vi bor på et pragtfuldt hotel i landlige omgivelser i hjertet af vinregionen Hunter Valley ved Pokolbin. På det formidable nyrenoverede hotel behandles man som en stjerne! Du vil føle en typisk australsk, afslappet luksus lige fra ankomsten. Hotellet er ikonisk i Hunter Valley, og man har bevaret husets originale historie og stemning. Her er den australske gæstfrihed blidt omfavnet af den moderne landlige atmosfære.

Fra hotellet er der 1 km til Hunter Valley Gardens og 2 km til Pokolbin Park.

Faciliteter: Det elegante hotel udstråler moderne elegance, og har en flot udendørs swimmingpool med solterrasse, parasoller og liggestole, jacuzzi, tennisbane og have med pergolaer fyldt med vinblade. Det er en fornøjelse at være i den flotte lounge-bar med sandstensvægge, pejs, bløde luksuriøse møbler og den imponerende fra gulv til loft vin-væg, der fungerer som et synligt vinkort. Den italienske restaurant kombinerer på magisk vis måltiderne med den australske madkultur.

Værelser: De 45 lyse og smagfuldt indrettede værelser er udstyret med aircondition, TV, minibar, gratis wifi, elkedel og badeværelse med bruser, toilet samt hårtørrer. Værelserne ligger inden for 3 fløje: Hunter, Valley og Garden. Værelserne i stueetagen åbner ud til terrassen, mens værelserne på 1. sal har en forhøjet udsigt over ejendommen og bushland. På hver etage findes en lounge-bar. Der er ingen elevator på hotellet.

Hotel
Spicers Guesthouse (10)

Dobbeltværelse

De 45 lyse og smagfuldt indrettede værelser er udstyret med aircondition, TV, minibar, gratis wifi, elkedel og badeværelse med bruser, toilet samt hårtørrer. Værelserne ligger inden for 3 fløje: Hunter, Valley og Garden. Værelserne i stueetagen åbner ud til terrassen, mens værelserne på 1. sal har en forhøjet udsigt over ejendommen og bushland. På hver etage findes en lounge-bar. Der er ingen elevator på hotellet.

Se stort billede
Spicers Guesthouse (11)
Spicers Guesthouse (12)
Spicers Guesthouse (2)
Spicers Guesthouse (3)
Spicers Guesthouse (4)
Spicers Guesthouse (5)
Spicers Guesthouse (6)
Spicers Guesthouse (7)
Spicers Guesthouse (8)
Spicers Guesthouse (9)

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse