Italien

Hotel Sole

Hotel Sole er et lille familiedrevet hotel med en skøn beliggenhed på strandvejen centralt i Maiori på Amalfikysten. Hotellet udgør de 2 øverste etager i en beboelsesejendom. Hotellet er moderniseret indenfor de seneste år. I stueetagen finder man hotelles bar og restaurant, mens morgenmaden bliver krydret med den flotte udsigt fra tagterrassen på 6. etage. Hotellet råder over et privat stykke strand, som ligger lige på den anden side af vejen - her kan lejes liggestole.

Faciliteter: 26 værelser placeret på 5. og 6. sal, reception, restaurant og bar, gratis trådløst internet i reception og restaurant, lille "vinkælder" med salg af italienske vine. Elevator.

Værelser: Standardværelser vender ind imod byen, og har derfor begrænset udsigt. Der er mod tillæg mulighed for at vælge dobbeltværelse med balkon og havudsigt. Hotellet har både værelser med skrå og direkte havudsigt - Best Travel kan ikke garantere placeringen.

Pension: Opholdet inkluderer halvpension. Morgenmaden spiser vi på hotellet. Aftensmaden spiser vi henholdsvis på hotellets restaurant samt på en anden restaurant i nærheden.

Sole Dobbelt

Dobbeltværelse

Pæne enkelt indrettede værelser med bad og toilet, hårtørrer, TV, telefon og aircondition. Alm. dobbeltværelser vender ind imod byen, og har derfor begrænset udsigt.

Se stort billede
Værelse M Balkon Og Udsigt

Dobbeltværelse med balkon og havudsigt

Pæne enkelt indrettede værelser med bad og toilet, hårtørrer, TV, telefon og aircondition. På dobbeltværelser med balkon og havudsigt har man direkte havudsigt.

Se stort billede
Udsigt

Dobbeltværelse med balkon og skrå havudsigt

Pæne enkelt indrettede værelser med bad og toilet, hårtørrer, TV, telefon og aircondition. På dobbeltværelser med balkon og skrå havudsigt har man halv havudsigt og halv udsigt indover by/til bjergside.

Se stort billede
Morgenmadsrestaurant0
Morgenmadsrestaurant
Morgenmadsrestaurant2
Restaurant
Restaurant Og Bar
Solterasse
Vinkælderen
Standard Dobbelt
Værelse M Balkon Og Udsigt
Udsigt
Udsigt Fra Hotellet

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse