Shahpura House

Det er eventyr at bo på dette hotel, der ligger blot 5 km fra Hawa Mahal. Den kongelige bygning er nænsomt forvandlet til sin oprindelige storhedstid og kombineret med moderne bekvemmeligheder. Kulturarv-hotellet administreres af efterkommere af Maharaja familien Shahpura. Uforglemmelige oplevelser venter på dette smukke hotel, som hører til blandt de fineste heritage-hoteller i Rajasthan. Udsøgt - og en hyldest til den glorværdige fortid. Et hotel for den kræsne gæst med smag for royalty og luksus. At bo her er den bedste souvenir fra Rajasthans svundne tid.

Faciliteter: Overalt på hotellet findes smukke opholdsrum indrettet i indisk stil, det er ganske enkelt en visuel glæde blot at sidde og nyde rummene. Hotellet har udendørs swimmingpool med solterrasse, liggestole og havemøbler, spa- og wellnesscenter, elevator, restaurant og bar - ligesom der er en skøn restaurant på tagterrassen med en flot udsigt.

Værelser: Alle hotellets 65 charmerende værelser er unikt indrettet med badeværelse bygget i marmor og halvædelsten med bruser eller badekar samt hårtørrer. Værelserne er udstyret med TV, sikkerhedsboks, minibar, elkedel, aircondition samt gratis wifi.

104850006
104855671
42868444

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse