Hotel Rossana

Hotel Rossana

Hotel Rossana ★★★


Hotel Rossana er et godt mellemklassehotel i den mondæne kurby Chianciano Terme, centralt beliggende imellem den gamle og den nye bydel. 

Man fornemmer allerede ved første møde, at det er de familiære værdier der er i højsædet her på hotellet. Dette afspejler sig rigtigt godt i hverdagen, hvor husfaderen styrer receptionen imens husets frue har styr på at alt ser pænt ud, i og omkring hotellet, og vigtigst af alt; maden, der bærer præg af at være lavet som en italiensk "MAMA" ville tilberede den. Familien sætter en stor ære i, at alle gæster føler sig godt tilpas og velkomne. 

Faciliteter: Hotellet råder over elevator, spisesal, opholdsstue, bar og en hyggelig terrasse, hvor man kan slappe af med en drink eller en cappuccino og følge med i folkelivet. Aftensmaden er en fast 3 retters menu med salatbar. Hotellet har gratis WiFi.

Værelser: Små, men pæne enkelt indrettede værelser med bad, toilet, hårtørrer, mini-bar, værdiboks og aircondition. Der er mulighed for at tilkøbe værelse med balkon.

Billeder af Hotel RossanaRejser der inkluderer Hotel Rossana

Rejser
Italiens Grønne Hjerte & Elba Toscana, Umbrien & Napoleons ø
Rejser
Opera i Verona & vin i Toscana og Umbrien Skøn musik og vinoplevelser
Rejser
Rom, Toscana & Umbrien 8 dage - direkte fly fra Sønderborg
Rejser
Toscana Kultur, historie & det toskanske køkken
Rejser
Toscana Kultur, historie & det toskanske køkken