Grækenland

Rigas Hotel Skopelos

Glæd dig til at bo på dette charmerende hotel på øen Skopelos. Hotellet består af flere bygninger, der er i harmoni med den skopelske byggestil. Her er en nærmest romantisk atmosfære, da hotellet er omgivet af citrontræer og farverige blomster. At vågne op til en verden af velduftende blomster, og det særlige lys fra både poolen og havet er pragtfuldt. Hotellet har en perfekt beliggenhed i Skopelos by - blot 400 m fra den maleriske havn og ikke langt fra den gamle bydel med maleriske smalle gyder. I nærheden af hotellet findes traditionelle taverner, og der er kun 350 m til by-stranden. Det populære hotel er et af øens mest bæredygtige.  

Faciliteter: Udendørs swimmingpool (sæsonåbnet) med solterrasse og poolbar, hyggelig overdækket udendørs restaurant, som er særlig kendt for sin græske morgenmad, hvor rigdommen og variationen i den græske gastronomi og tradition fremhæves. Hotellet har en dejlig have og hyggelige udendørsarealer. Gratis sikkerhedsboks i receptionen. Hotellet har ikke elevator.

Værelser: Alle værelser er lydisolerede og har møbleret balkon/terrasse med udsigt mod haven. Standardværelserne findes i hovedbygningen, og er fordelt over 2 etager. Værelserne er udstyret med aircondition, TV, minikøleskab, gratis wifi og badeværelse med toilet, bruser/badekar og hårtørrer.

Db
332738759
21808202

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse