Thailand

Ramada Plaza Menam Riverside

Bæredygtigt hotel med fremragende beliggenhed i Bangkok direkte ud mod Chao Phraya-floden. Overalt på hotellet vil du opleve service i særklasse. Fra hotellets egen mole er der gratis shuttlebåd til nærmeste togstation. Der er 10 km til Grand Palace, der ligger i hjertet af byen. Vi har valgt at bo ved floden, hvor luften er behagelig, og hvorfra vi kan følge livet på den spændende flod.

Faciliteter: Udendørs swimmingpool med solterrasse, liggestole, parasoller og poolbar. Fitnesscenter og Massira Wellness & Spa, der byder på sauna, dampbad og skønne thaimassager, som vi varmt kan anbefale. Fra hotellets hyggelige terrasserestaurant er der en fantastisk udsigt over floden, og her har du bl.a. mulighed for at spise både thailandske og japanske retter samt fisk og skaldyr. Hotellet har desuden en dejlig restaurant, bar, lobbycafé, gavebutik og elevator. Om aftenen er der levende musik.

Værelser: Glæd dig til at skulle bo på dette lækre hotel i rummelige værelser med deluxe-flodudsigt. Alle værelser er moderne indrettet med store badeværelser med badekar/bruser, toilet og hårtørrer. Værelserne er lydisolerede og udstyret med TV, sikkerhedsboks, aircondition, elkedel, minibar og gratis wifi.

165342493
160408497
192860079
197815668
200021140

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse