Nattog med ÖBB

På strækningen mellem Hamburg og Wien køres med nattog fra det nationale østrigske togselskab ÖBB. Toget henholdsvis starter og slutter i Hamburg og Wien – og stopper undervejs i flere byer langs ruten.

Det er hyggeligt at ligge og følge med i rejsen fra sin seng og blive vugget stille i søvn. Inkluderet i prisen er indkvartering i kompakte 2 personers liggevogns-kupéer, og du kommer således ikke til at dele kupe med andre end din rejseledsager. Rejser du alene, har du kupéen for dig selv (OBS: mulighed for opgradering til sovevogn mod tillæg på 750,- pr. person).

Indkvartering
Liggevogn Nattog

Liggevogn

Hver af disse kupéer indeholder 4-6 senge redt op med pude, lagen og tæppe, vindue, læselampe og bord.. Toilet findes på gangen i hver ende af vognene. Bemærk, at du med Best Travel ikke deler kupéen med andre end din rejseledsager - rejser du alene har du kupéen for dig selv.

Se stort billede
Sovevogn Nattog

Sovevogn

Hver af disse kupéer indeholder 2 senge redt op med pude, lagen og tæppe (den ene seng over den anden og tilgås med lille stige), vindue, håndvask og klimaanlæg. Toilet findes på gangen i hver ende af vognene. Der udleveres en flaske vand ved afrejsen – og let morgenanretning med kaffe /te (serveret i kupéen) indgår i rejsens pris.

Se stort billede

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse