Portugal

Muthu Oura Praia

Dejligt hotel med store ferielejligheder og møbleret balkon i Algarvekystens mest populære by, Albufeira. Der er ikke langt til de smukke sandstrande og gode indkøbsmuligheder. 800 meter til Oura-strand, 950 meter til Santa Eutalia-strand, 700 meter til hovedgaden The Strip, ca. 2 km til Albufeira Shoppingscenter og 3½ km til torvet i den gamle bydel. Minimarked ved siden af hotellet, butikker og restauranter lige i nærheden. Er du interesseret i golf ligger Balaia golfbane kun 1½ km fra hotellet, og der er mulighed for at leje cykler. Tæt på hotellet findes lokalbus til den gamle bydel. Her kan man rigtig slappe af og nyde livet med det meste lige i nærheden.

Faciliteter: Nyd den dejlige udendørs swimmingpool med solterrasse, liggestole og parasoller. Hotellet har fitnesscenter, sauna og elevator. Forkæl dig selv med en skøn massage- eller ansigtsbehandling i velværecentret eller snup et spil dart. Hyg dig i baren eller måske med et spil billard eller tennis mod gebyr? I den atriumagtige lobby med glastag, tropiske planter og springvand findes der afslappende områder, hvor du kan hygge dig med en god bog. Du er også velkommen til at benytte faciliteterne på søsterhotellet Muthu Clube Praia da Oura, der blot ligger 500 meter fra vores hotel.

OBS: Der er håndklæder, viskestykker, karklude, sengetøj og toiletpapir i lejligheden. Dog ingen opvaskemiddel. Hotellet skifter håndklæder hver anden dag, og sengetøjet skiftes en gang om ugen.

Studiov2

Studiolejlighed med balkon

29 m2 lejligheder med balkon, hvor man kan sidde og nyde morgenmaden ved det lille bord med 2 stole. På badeværelset er der badekar/brusebad, toilet og hårtørrer. Alle lejlighederne er pænt indrettet med opholdsrum og spisestue i åbent plan med behagelige senge og veludstyret kitchennette. I lejlighederne findes aircondition/opvarmning, TV, gratis wifi, tørrestativ, gratis sikkerhedsboks, strygejern- og –bræt. I det veludstyrede kitchennette findes mikroovn, køleskab m/lille fryser, elkedel, brødrister, kogeplader, service samt spisebord med stole.  

Se stort billede
2Værelses

2-værelseslejlighed med balkon

Mod tillæg kan du vælge at bo i et af de 42 m2 store 2-værelseslejligheder med møbleret balkon og adskilt soveværelse med behagelige senge. På badeværelset er der badekar/brusebad, toilet og hårtørrer. I opholdsrummet med spisebord og stole finder du også det veludstyrede kitchennette med mikroovn, køleskab m/lille fryser, elkedel, brødrister, kogeplader og service. I lejlighederne findes desuden aircondition/opvarmning, TV, gratis wifi, tørrestativ, gratis sikkerhedsboks, strygejern- og –bræt.

Se stort billede
Bedst1
Kitchent1
Kitchen
Lobby
Restaurant
Reception
Pool
Beds
Bath
Bar

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse