Tyskland

Maritim Hotel Köln

Flot 4-stjernet hotel beliggende kun få minutters gang fra Rhinen og Altstadt og med indendørs swimmingpool, flere restauranter og pianobar. Hotellets lyse lobby ligger i en stor glasoverdækket atriumgård med butikker.

Faciliteter: elevator, Restaurant Bellevue med udsigt til domkirken, morgenmadsrestaurant Rotisserie, Restaurant Galerie med udsigt til Rhinen, Bier- og Weinstube Kölsche Stuff og pianobar. Lounge, udendørs servering, butikker , frisør, motionsrum, wellnessafdeling med indendørs swimmingpool, sauna, dampbad.

Indkvartering
Dobbelt

Dobbeltværelse

Dobbeltværelserne ligger fra 1. til 5. sal med udsigt til den glasoverdækkede atriumgård. Vinduerne er lydisolerede og kan af sikkerhedshensyn ikke åbnes. Der er aircondition. Der forefindes badeværelse, toilet, bruser med farvespil eller badekar samt hårtørrer. Værelserne er desuden udstyret med sikkerhedsboks, TV og gratis wi-fi. Der er mulighed for at låne badekåbe.

Se stort billede
Enkelt

Eneværelse

Enkeltværelserne er udstyret med queen size senge og ligger på 7. sal med udsigt til atriumgården. Der er aircondition. Der forefindes badeværelse, toilet, bruser med farvespil eller badekar samt hårtørrer. Værelserne er desuden udstyret med sikkerhedsboks, TV og gratis wi-fi. Der er mulighed for at låne badekåbe.

Se stort billede
34856361
250889734
251020202
34856220

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse