Spanien

Hotel Las Arenas

Det flotte og helt nyrenoverede firestjernede Las Arenas Hotel, som har 205 værelser, ligger lige bag lystbådehavnen og lige ud til stranden i det populære C'an Pastilla-område knap ti kilometer øst for Palma de Mallorca. Fra hotellets bar, tagterrasse og fra mange af værelserne er der en fantastisk havudsigt. Hotellet ligger lige ned til C'an Pastilla-stranden, som er badevenlig og har fint lyst sand. Bag stranden løber en promenade med butikker, barer, restauranter m.m.   

Bemærk, at Best Travels gæster altid indkvarteres i værelser med balkon og  enten pool-udsigt eller delvis havudsigt. Det betaler du IKKE ekstra for.

I nærområdet er der flere spændende seværdigheder, som man kan besøge på egen hånd. Blot 2,5 kilometer fra hotellet finder man den smukke runde kirke Portiuncula, kendt som "glaskirken" på grund af dens 39 smukke, farvede glasmosaikvinduer. Det imponerende Palma Aquarium ligger også i gåafstand fra hotellet. Det er også muligt at gå langs vandet hele vejen ind til Palma.

Faciliteter: 2 Swimmingpools ( 1 ved jorden og en infinity pool på 7 sal. opholdsstue med TV, mulighed for gratis trådløs internetforbindelse, restaurant, bar, elevator, tagterrasse med café og bar. Fri afbenyttelse af dampbad, sauna og fitness faciliteter. 

Værelser: Bad og toilet, hårtørrer, telefon, TV, aircondition, balkon samt mulighed for gratis trådløs internetforbindelse. Mod tillæg: Minibar, værdiboks. Alle Best Travels gæster indkvarteres i skønne værelser enten pool-udsigt eller delvis havudsigt. Der er mod tillæg mulighed for værelse med garanteret fuld havudsigt. 

Forplejning: Halvpension med stor og varieret buffet inkl. 1/2 fl. vin og vand pr. person til aftensmaden. Der er mulighed for at sidde både indenfor og udenfor og spise.  

Hotel Las Arenas
STANDARD ROOM III
BATHROOM II
Las Arenas
BAR MAIN FLOOR II
BAR GROUND FLOOR
Hotel Las Arenas
Las Arenas
Hotel Las Arenas
SHOW COOKING
WAITRESS RESTAURANT
RESTAURANTE MAIN FLOOR

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse