Italien

Hotel Ipanema

Hotel Ipanema er et dejligt hotel med en unik beliggenhed i Mazzarò-bugten med udsigt over den lille ø Isola Bella og Middelhavet. Hotellet er beliggende kun få meter fra svævebanen, der fører dig direkte op til Taormina by på få minutter. Der er ca 250 m til nærmeste strand en stenstrand med sort vulkansk sand.

Faciliteter: Hotel Ipanema har en skøn terrasse, hvor det er muligt at indtage en cappuccino eller en drink og nyde udsigten over havet og de skønne omgivelser. På hotellet er der bar/lounge og elevator, samt en pool som er åben fra 15. maj til 15. september. Trådløst internet (wifi) på fællesarealerne. I hotellets restaurant serveres typiske sicilianske retter. Morgenmadsbuffet. Hotellet har 55 værelser fordelt på fire etager.

Værelser: Alle værelser har balkon. Værelserne er udstyret med aircondition (juni-september), safe og minibar, tv samt eget bad/toilet udstyret med hårtørrer.

Bemærk: Poolens åbningstider kan variere efter sæson og vejrlig.

Hotellet er i Italien officielt klassificeret som et 4-stjernet hotel. Best Travel vurderer dog hotellet som et godt 3-stjernet hotel.

I nogle tilfælde kan hotellet vælge at indkvartere vores gæster på søsterhotellet Villa Bianca, som er af samme standard.

Hotel Ipanema 01 Ny
Hotel Ipanema 02 Ny
Hotel Ipanema 03 Ny

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse