Portugal

Hotel Ocean Gardens

Glæd dig til at bo i Funchal på Madeira på dette charmerende hotel med fremragende beliggende på en klippetop og med enestående udsigt over Atlanterhavet. Hotellet ligger 5 km fra katedralen i Funchals centrum.

Faciliteter: På hotellets tagterrasse finder du en flot udendørs swimmingpool med liggestole, parasoller og sauna. Hotellet har også en hyggelig restaurant, elevator og i både baren samt på terrassen er det skønt at sidde sidst på dagen og nyde en cocktail med fantastisk vue over havet. Der er også mulighed for at slappe af i hotellets fine anlagte have. Hotellet har tillige et ”bøfhus” med murstensovn, hvor der serveres grillet kød og lokale specialiteter.

Værelser: Vi bor i lækre lyst indrettede superior-værelser med balkon og panoramaudsigt over bugten og havet. De 38 m2 store værelser er udstyret med TV, gratis wifi, aircondition, minibar, sikkerhedsboks samt badeværelse med badekar/bruser, toilet og hårtørrer. Indkvartering i eneværelser er samme værelsestype.

OBS: Dette hotel benyttes udelukkende på afrejsen d. 30/4 fra Aalborg.

Hoteller
Hotel Ocean Gardens (7)

Dobbeltværelse

Vi bor i lækre lyst indrettede superior-værelser med balkon og panoramaudsigt over bugten og havet. De 38 m2 store værelser er udstyret med TV, gratis wifi, aircondition, minibar, sikkerhedsboks samt badeværelse med badekar/bruser, toilet og hårtørrer. Indkvartering i eneværelser er samme værelsestype.

Se stort billede
Hotel Ocean Gardens (2)
Hotel Ocean Gardens (3)
Hotel Ocean Gardens (4)
Hotel Ocean Gardens (5)
Hotel Ocean Gardens (6)

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse