Spanien

Hotel Don Curro

Charmerende hotel med fremragende beliggenhed i hjertet af Málaga. Hotellet er omgivet af byens mange attraktioner og shopping-gader. Dette ældre byhotel er den perfekte base for et julebesøg i byen - kun 150 meter til hovedgaden Calle Larios, 200 meter til katedralen, 200 meter til Plaza de la Marina, 500 meter til Picasso-museet og blot 1 km til Albazaba-fæstningen. Det populære hotel er kendt for sin hyggelige og gammeldags atmosfære midt i Málagas historiske centrum. 

Faciliteter: Elevator, bar, opholdsrum, konferencerum og restaurant.

Værelser: De lydisolerede værelser har badeværelse med badekar eller bruser samt hårtørrer. Værelserne er enkelt og hyggeligt indrettet med aircondition/varme, minibar, TV, sikkerhedsboks og gratis wifi. Dobbeltværelserne er 14-16 m2 og eneværelserne er 11-13 m2.

Db

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse på 14-16 m2 med badekar eller bruser samt hårtørrer. Værelserne er enkelt og hyggeligt indrettet med aircondition/varme, minibar, TV, sikkerhedsboks og gratis wifi.

Se stort billede
Single

Eneværelse

Eneværelse på 11-13 m2 med badeværelse med badekar eller bruser samt hårtørrer. Værelserne er enkelt og hyggeligt indrettet med aircondition/varme, minibar, TV, sikkerhedsboks og gratis wifi.

Se stort billede
Ds8hqo6hovzwindyvb5l Large
Restaurante 026
Slide New 4
Habitaciones Vistas 081

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse