Portugal

Hotel do Carmo

Dejligt hotel med fremragende beliggenhed i hjertet af Funchals gamle bydel blot 500 meter til domkirken og 350 meter til blomstermarkedet. Butikker, restauranter og seværdigheder lige i nærheden. Hotellet ligger i en rolig gade og er charmerende designet i ægte 60’er stil. I lobbyen findes bl.a. en gammel radio, et kasseapparat og et charmerende gammelt TV.

Faciliteter: Fra hotellets tagterrasse er der en storslået udsigt over Atlanterhavet, bjergene og Funchal, og her findes den dejlige udendørs swimmingpool (ikke opvarmet) med solterrasse og liggestole. På hotellet kan man låne håndklæder til udendørs brug ved poolen - dog er det påkrævet at lægge et depositum på 10€ i receptionen, som tilbagebetales når håndklæderne returneres.  Hotellet har en spændende og farverig restaurant, bar med terrasse og billard. Elevatoren fører op til 13. etage (ikke det sidste stykke op til tagterrassen).

Værelser: Hotellets 80 værelser har badeværelser med badekar/bruser, toilet og hårtørrer. Alle værelserne er udstyret med TV, sikkerhedsboks, gratis wifi og aircondition. På værelserne hænger store fotos af 60’ernes kendte ansigter under temaet ”Dream with the stars” – drøm med stjernerne. Dobbeltværelser benyttes også som eneværelser. Tillæg for dobbeltværelse med balkon/terrasse.

Hotel Do Carmo DV
Hotel Do Carmo Spiseområde
Hotel Do Carmo Bar
Hotel Do Carmo Pool

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse