Spanien

HL Suitehotel Playa del Ingles

Dejligt hotel med en virkelig god beliggenhed i Playa del Ingles og kun 100 meter fra stranden. I kort gåafstand fra hotellet, er der et bredt udvalg af butikker, butikscentre, barer og restauranter. Fra hotellets skønne tagterrasse er der en fantastisk udsigt over byen, havet og sanddynerne i Maspalomas.

Hotellet er børnefrit hotel - minimumsalder 16 år

All Inclusive: Opholdet er med All Inclusive fra ankomst til afrejse. All Inclusive omfatter morgenmad, frokost og aftensmad serveret som buffet, lokale drikkevarer (med og uden alkohol) i restauranter og barer i tidsrummet 10.00-23.00. Uden for spisetiderne findes der i bar og poolbar et mindre udvalg af snacks, fastfood og kage.

Faciliteter: Reception, elevator, restaurant, bar, poolbar, kaffebar, 1 indendørs og 2 udendørs swimmingpools (opvarmede om vinteren), solsenge, parasoller, poolhåndklæder, gratis wi-fi i receptionsområdet.

Værelset: Hotellet har 259 værelser, alle rummelige værelser (28-33m2) med balkon. Bad, toilet, hårtørrer, telefon, TV, aircondition, værdiboks (mod gebyr), køleskab. Mulighed for at tilkøbe værelse med havudsigt.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til Om rejser og coronavirus

Din henvendelse