Himmerland Golf & SPA Resort

Himmerland Golf & SPA Resort ligger i smukke omgivelser, omgivet af golfbanen, som siden 2014 årligt har lagt græs til PGA European Tour turneringen; Made in Denmark. Det var JYSK købmanden Lars Larsen som i 1987 blev en del af ejerkredsen, og som sidenhen helt overtog resortet, og fik løftet det op til den høje internationale standard. I dag er hotellet ejet af Lars Larsen Group.

Foruden golfbanen, tilbyder resortet også en flot SPA-afdeling, som i 2020 er med i kapløbet om at blive Danmarks bedste SPA og Wellness. Det gode køkken er ligeledes på højt niveau, hvor man har valgt at kombinere nordiske råvarer med gamle fransk dyder, samt tilsat lidt jysk lune i serveringen. 

Værelserne er alle blevet renoveret i 2019 og samlet set kan Best Travels gæster se frem til et ophold i flotte og eksklusive rammer.

Faciliteter: Døgnåben reception, restaurant, brasserie, pizzaria, swimmingpool, SPA-afdeling, bowling-bane, fitness-center.

Værelser: Privat balkon eller terrasse, rummeligt badeværelse med hårtørrer, skrivebord og stol, minibar, bakke med te og kaffe, TV, gratis WiFi.

 

 

 

Himmerland Golf & SPA Resort
Himmerland Golf & SPA Resort - dobbeltværelse
Himmerland Golf & SPA Resort
Himmerland Golf & SPA Resort
Himmerland Golf & SPA Resort

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse