Portugal

Dom Pedro Madeira

Det populære hotel ligger i Machico på Madeira. Hotellet har en flot beliggenhed direkte ud mod Machico-bugten. Der er kun 450 meter til centrum, og der er flere restauranter og butikker lige i nærheden af hotellet.

Faciliteter: Hotellet har en stor udendørs saltvands-swimmingpool og solterrasse med parasoller. Det er skønt at spise morgenmad i restauranten, hvor der er store panoramavinduer med imponerende udsigt over Atlanterhavet. Her findes en hyggelig pianobar, hvor der med jævne mellemrum er levende underholdning. Hotellet har desuden tennisbane, spillerum og elevator.

Værelser: Alle værelser er lyst indrettet med TV, gratis wifi og aircondition. Dobbeltværelserne har udsigt over bugten, og ligger mellem 4. og 10. etage. Mod tillæg kan du bo i club-værelse, der også er udstyret med minibar, elkedel og balkon med udsigt over havet. Eneværelserne er ikke så store, men hyggeligt indrettet og har udsigt over hotellets tropiske have ligesom de alle er udstyret med TV, aircondition samt minibar. Alle hotellets badeværelser har badekar/bruser, toilet og hårtørrer.

OBS: Dette hotel bruges udelukkende på afrejsen d. 23/4-24!

Db
Bath
246267283
157432085
157432110
183643726

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse