Dolphin Bay
Thailand

Dolphin Bay Resort

Beach resortet ligger på Dolphin Bay stranden syd for Hua Hin, og er et hyggeligt thai-resort med en rigtig dejlig, afslappet atmosfære. Værelserne er lyse og rummelige, og resortet har desuden en restaurant med servering hele dagen, udlejning af cykler og scootere, samt egen taxi.

Langs stranden, vi bor på, ligger der ca. 20-25 andre hyggelige restauranter og små resorter, og der hersker en dejlig afslappet, lokal stemning. Vi befinder os midt i Sam Roi Yot Nationalpark, hvor aber, elefanter og andre dyr lever vildt, og hvor man kan sidde på stranden med fødderne i vandet og betragte øer lige ud for resortet og betagende bjerge bag resortet.

Faciliteter: Reception, restaurant, poolbar, udendørs swimmingpool, solsenge, parasoller, poolhåndklæder, gratis wi-fi .

Værelser: Bad, toilet, hårtørrer, telefon, TV, aircondition, værdiboks, gratis wi-fi, minikøleskab, faciliteter til at lave kaffe/te. Vi indkvarteres i værelser, som ligger skønt ud til poolområdet, og alle vore værelser har en dejlig møbleret terrasse foran værelset.

Udendørs Servering
Spa
Pool i aftenbelysning
Pool View Room
Badeværelse

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse