Hotel Diamante Suites

Hotel Diamante Suites ★★★★


Hotel Diamante Suites ligger på en bakketop godt 1 kilometer fra den hyggelige gamle bydel i Puerto de la Cruz og få hundrede meter fra Playa Jardin, som er en af de fineste strande i området. Den flotte dyrepark Loro Parque ligger også lige i nærheden af hotellet.

Hotellets beliggenhed på toppen af en bakke, giver fra poolområde og baren en flot udsigt ud over byen og Atlanterhavet. Fra hotellet er der mulighed for at tage med gratis shuttlebus til byen. Bussen kører til et shoppingcenter tæt ved det absolutte centrum og kører ca. 9 gange om dagen, dog ikke lørdag eftermiddage samt søndage.

Faciliteter: Reception, bar, restaurant, elevator, terrasse, fitness-room samt udendørs poolområde med solstole og parasoller. Poolen er opvarmet om vinteren og poolhåndklæder udlånes mod et depositum på €10. Tennisbane og puttingbane.

Værelser: Suite med bad/toilet, hårtørrer, telefon,køleskab, TV, balkon/terrasse, aircondition, mulighed for trådløs internetforbindelse (3€ pr. dag, 15€ pr. uge) samt værdiboks (mod betaling).  Hotellet råder over et begrænset antal af elkedler, som kan lånes med på værelset fra receptionen. Suiterne er fordelt på flere etager. Der er mulighed for opredning på suitens sofa (OBS sovesofa måler 120 x 170 cm).

OBS: Der er mod tillæg mulighed for at tilkøbe suite med havudsigt. Bemærk, at da havet ligger nord for hotellet vil der i disse suiter ikke være sol på balkon/terrasse. Betaling for eksempelvis WiFi, poolhåndklæder og værdiboks foregår kontant i hotellets reception.

Bemærk, at hotellet ikke er egnet for kørestolsbrugere eller gangbesværede.

Billeder af Hotel Diamante SuitesRejser der inkluderer Hotel Diamante Suites

Rejser
Tenerife Øen med evigt forår
Rejser
Tenerife - langtidsrejse 3 uger inkl. udflugter