Portugal

Cerro Mar Atlântico

Glæd dig til at bo i disse populære hotellejligheder med formidabel beliggenhed på en bakketop højt hævet over Albufeiras gamle bydel, og med enestående udsigt over Atlanterhavet. Blot få minutters gang fra hotellet fører en bred trappe direkte ned til den charmerende gamle bydel, der kun ligger 400 m fra hotellet - og her findes hyggelige restauranter, caféer, barer og butikker. 

Der er 650 m til den berømte strand, Praia dos Pescadores, og 2,5 km til den nye bydel med hovedgaden, The Strip. Ikke langt fra hotellet ligger et supermarked med diverse dagligvarer. Flere gange om dagen er der gratis shuttlebus fra hotellet ned til den gamle bydel. Hotellet består af 4 bygninger, der ligger over for hinanden i samme gade. Lejlighederne ligger i de 3 ”Cerro Mar Atlântico” bygninger.

Cerro Mar Garden **** er hotellets 4. bygning, hvor der er gratis adgang til den moderne spa med indendørs swimmingpool, sauna, tyrkisk bad og jacuzzi. I wellnesscentret kan du mod betaling forkæle dig selv med en vifte af lækre massage- og ansigtsbehandlinger - ligesom der er mulighed for tilkøb af squash- og tennisbane. Det er skønt at træne i fitnesscentret med de store gulv-til-loft vinduer og med en imponerende udsigt. I ”Cerro Mar Garden” findes hotellets dejlige buffetrestaurant, en hyggelig lille frokostrestaurant og panorama-bar, hvor man hurtigt kan blive afhængig af at opholde sig ved aftenstide - særligt ved solnedgang. Der er gratis wifi ved receptionen, hvor der er hyggelige siddepladser, og mulighed for at slappe af med en god bog.

Faciliteter: Alle bygninger har udendørs swimmingpool med solterrasse, liggestole, parasoller og elevator. Du er velkommen til at benytte dig af alle hotellets 4 bygninger. Hotellet har jævnligt aftenunderholdning.

Måltider: Hver dag nyder vi hotellets gode morgen- og aftenbuffet, hvor 1 glas vin og ½ fl. vand er inkluderet. Løbende arrangerer hotellet spændende temaaftner.

Indkvartering
285003860

Lejlighed med balkon/terasse

Hotellets lejligheder er 40-45 m2 med møbleret balkon/terrasse og kig til havet, poolen eller haven. De fleste lejligheder har separat soveværelse med behagelige senge, og alle lejligheder er udstyret med spisebord, 4 stole, lænestol, sofa, aircondition/opvarmning, TV samt sikkerhedsboks og wifi mod betaling. Lejlighederne har et veludstyret kitchennette med komfur, kaffemaskine, ovn, køleskab m/lille fryser, brødrister, elkedel og service. Badeværelserne har badekar, toilet og hårtørrer. Lejlighederne rengøres hver dag undtagen køkkenet.

Se stort billede
21065823
21065860
21065651
21065778
21065839
IMG 7577 (1)

I juni/juli 2023 besøgte vores kollega Kristina hotellet:
"Fantastisk hotel med den bedste beliggenhed, og med den skønneste udsigt udover Atlanterhavet. Man bor i rummelige og veludstyret hotellejligheder enten med balkon el. terrasse.
Flere pools rundt på hotellet (ude som inde). Spa, wellness, fitness og tennis. Der er lidt for enhver smag. Restauranten ej at forglemme med flot/lækker morgenbuffet, og det samme til middagen (super service hele vejen igennem). Hotellet ligger på en bakketop… lidt tilbagetrukket fra den gl. bydel, men med fin adgang ad en sti nær hotellet, så er du midt i det hele. En charmerende by og den dejligste strand med smukke okkerfarvede klipper mellem de turkisblå bølger. Fisk og skaldyr dufter dejligt på vejen ned ad de hyggelige og snoede gader i den ”hvide by”….hvor der er et bredt udvalg af restauranter/cafeer hvis man lyster en frokost en af dagene. Hotellet tilbyder i øvrigt gratis shuttlebus flere gange om dagen til den gl. bydel."

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse